Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK Yemek kartı/çeki/kuponu yemek bedeli dışında kullanıldığında sgk prim kesecek!?

adil12

Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
20
SGK, yemek kartlarındaki düzenlemeye noktayı koydu. Yemek kartı/kuponu/çeki yalnızca yemek bedelinin ödenmesinde kullanıldığında yüklenen tutar prime esas kazanca dahil edilmeyecek.Ancak, yemek harici 158 TL üzeri yapılan harcamalardan prim alınacak.
Markette harcanan yemek kartları devletin takibinde.Çalışana yemek kartı ile yemek bedeli verilirse ve yemek kartı her yerde kullanılacak şekilde tanımlanırsa; günlük 158 TL’si SGK’dan istisna, kalanı SGK primine tabi olacak.

Arkadaşlar çalıştığım yerde yemek kartı kullanıyoruz. İş yerime yakın kent lokantası var. ben yemeklerimi kent lokantasında yiyorum. yemek kartı ile de eve alışveriş yapıyorum. Nohut,mercimek,osmancık pirinç,bulgur, makarna, sebze ve meyva alıyorum. Allahını severseniz gerçekten herşeyimize göz dikiyorlar.

Üst Alt