Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK yetim aylığı bağlamış ama bankayı nasıl değiştirebiliriz?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
3
arkadaşlar kardeşime babamın vefatından sonra yetim aylığı baglanıyor süreci sgk evrak takipten takip ediyorum bugun itibari ile emekli maaş baglandığı gözukmekte ama baglanan maaşın banka bilgilerine kafam takıldı

banka adı EYTAM şube adı EYTAM yazıyor bu bankayı ne duydum ne gördüm internetten araştırdım böyle bi bankanın izine raslamadım böyle bi banka varmı varsa bile bu bankayı değiştirmek istesem ne yapmam gerekir ziraat bankasına nasıl alabiliriz.
MdvPrM.jpg
[/URL][/IMG]
banka değişikliği talebimi e devletten yapamıyoruz kuruma başvurun mesajı çıkıyor acaba vasi kararı ile maaş baglandıgı için mi bu EYTAM bankasını bilen duyan gören varmı

Son düzenleme:
kunta

Anlaşmalı olduğum bankaya iki form doldurup bırakmıştım. Gerisini onlar halletmişlerdi. Talimatım sonucunda hemen aylığımı anlaşmalı bankadan alabilmiştim. Ayrıca bildiğim kadarıyla e-devletten de yapabilirsiniz.

e devletten maleef yapılamıyor kurumunuza başvurun mesajı çıkıyor neden acaba vasi kararı ile maaş baglandıgı içinmi acaaba ?

Bende yaklaşık olarak 5 yıldır alıyorum.. ilk olarak PTT ye yattı. Geçen yıl bir şubesine gidip Akbank'a geçirdim... E devlette de yapılıyor....

arkadaşlar yetim maaşı bağlanması ne kadar zaman alıyor

ben 4 ay uğraştım ancak başarabildim acayip zor bir iş bilesiniz
en sonunda bağlandı ama bankamız
EYTAM
şaka gibi :)

babam vefaat etti kardeşlerim ve anneme bağlatmak için başvurduk 4 ay çok uzun sürmüş bize 2 ay sürmez dendi

kunta maaşı deyiştirmek icin e devlette bu aralar calışmalar var sen sgk ya gidip ordan emeklilik bölümden memur arkadaşlara söle onlar senin maaşını istedin bankaya yönlendiriyorlar.

kunta

E-devletin alt yapısı bugünlerde biraz sorunlu çalışıyor. Ondan da olabileceği gibi başka bir neden de olabilir. İki ihtimal var.

1- İstediğiniz bankanın şubesine giderek standart bir-iki form doldurmak
2- SGK'ya giderek, .......... bundan böyle aylığımın .................... bankasının ...................... şubesinde açılmış olan ve TR............... IBAN'a yatırılması hususlarında gereğini bilgilerimize arz ederim

şeklinde bir dilekçe ile başvurmak.

eytam bankasının nerede oldugunu bilen varmı arkdadaşlar

annemize dul maaşı bağlatmak için başvuru yaptık 15 gün önce işlemleri sgk evrak takip link ten takip edebilirmiyiz annemin e devlet şifresi yok alo 170 te bilgi vermiyor anneniz bizi arasın diyor annemiz demans hastası

burdan takip ediyorum acaba e devletten daha önce mi çıkar bilgiler

Üst Alt