Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK yüzde yüz engelli iş gücünü kaybetmiştir diye şirkete evrak göndermiş!?

Akbaş011

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sevgili admin çalışırken ben vergi indiriminden emekli oldum SGK yüzde yüz engelli iş gücünü kaybetmiştir diye şirkete evrak göndermiş isyeride beni çıkardı şuan işyeri SGK nın yazısını düzelt gel çalış diyor ben yüzde 60 üzeri emekli oldum benim çalışmamda sorun yok SGK niye böyle Yanniş yazı göndermiş olabilir SGK'dan çalışabilir yazısı istiyor işyeri

merhaba ben tır şoförüyüm çalışırken vergi indiriminden yüzde 60 üzeri emekli oldum SGK işyerine çalışamaz yazısı göndermiş ben malulen emekli olmadım vergi indiriminden emekli oldum işyeri beni işten çıkardı sgk niye böyle Yanniş yaptı anlamış değilim şuan başka tır firmasında çalışıyom SGDP hizmet kolu kesiliyor eski işyerim beni tekrar çağırıyor bi şartla SGK dan çalışabilir yazısı getir diyor bana Bir yardımcı ol abi Allah'a emanet ol selamlar SGK bana emekli oldu çalışabilir yazısı verirmi teşekkür ederim

Üst Alt