Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan Akülü araba almak için ne yapmalıyım?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
Akülü araba almak icin ne yapmalıyım

yani devlet ne kadarını karılıyo

Devlet hastanesine gidip sağlık kuruluna başvurun onlar sizi yönlendirirler
4 doktor imzalı rapor çıkartmanız gerekiyor,akülü saandalye kullanımı uygundur diye.
Aldığın raporla medikalcide akülü sandalyeni alırsın,
2.500 tl sgk sana geri ödeme yapıyor,geri kalan parayı sen ödüyorsun.

engel olamaz zaten sgk geri ödemesini yaptığı üründür
yani parasını sgk verecek
30.000 tl ye binek otomobil almıyorsun ki:)

yanlış yönledirmek istemem ama bildigim kadarı ile ssk lı faydalaınıyor akülü araca alımında

enes75 aammada yanlış billgıler salladın barı tam bılmıyon ınsanları yanlış bılgı verıpte umutlandırma

yunus adıyaman kardes bakın sakın ha kesınlıkle sgk ya basvurupta raporalmayın egerkı kolunuzda veya elınızde sakatlık durumunuz yoksa rapor almaya kalkışma hem bakım paran kesılır hemde cok sıkıntıların ardı arkası gelır ama el kol engellıyse raporunu uygun verebılırler ama raporunu aldın dıyelım sgkya vermeye gıttıgınde bındereden su getıyolar armudun sapı uzumun cöpu dıyolar ve 1900 tlyı vermemek için ellerınden gelecek aksılıklerı uyguluyorlar yuzde 1 kışi adam akıllı bu raporla o yardımı alabılır verdıklerı para sadece 1900 tl benı dınlıyorsanız rapor almayın aldıgınz rapordada yuzde 30lara düşüyor engel durumunz ve agır engellı ıbaresını asla yazmıyor doktorlar buyuzden bakım paranın kesılmesını ıstemıyorsan alma kardes bu işi çok ıyı bılıyorum vermıyorlar ıstedıgın raporu

sude 06:

öncelikle bi insanı eleştireceksen insan gibi kelimeler kullanacaksın !! (tabi siz bu konuşma adabını öğrenmemişsin)

1-konuyu açan arkadaşın akülü sandalyeye ihtiyacı varmış,buda demektir ki elinde veya kolunda bi problem var olduğu demektir.
(senin bunu anlama zihniyetin yok)

2-aldığı raporu kendisi değil ürün aldığı medikalci sgk ya veririr.

3-akülü sandalye ödemesi 1900 tl değil 2500 tl dir .

4-medikal malzeme için aldığı raporda asla ve asla engel oranı yazmaz

(ödemesini sgk'nın yaptığı ürün yüzünden bakım parası ve 2022 maaşı kesilmez)

sude 06;

umarım size yazdığım bu cevap insanları eleştirmek için bi örnek olur,ve sizin bilgi sahibi olmanızı sağlar:))

yunus adıyaman bey siz ınanmayın enes75 in yorumları yanlıştır sız dogruları gorursunuz umarım

sude 06;

ben kimseye hakaret etmiyorum çok şükür fesatlıkta yok içimde elimde geldiği kadar gerçek bildiğim konularda burda arkadaşlara yardımcı olmaya çalışoyorum.umarım bu konu hakkında gerçek bilgi sahibi olanlarda cevap verirler.

kimde görülmüş ya !! parasını sgk'nın ödediği bi ürünü aldı diye 2022 maaşı ve bakım parası sorun olan!!
ya allah aşkına varsa bi kişi yazsın buraya desinki,ben akülü sandalye aldım benim bakım parası ve 2022 maaşım kesildi!!!!

Üst Alt