Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan akülü sandalye almak için eski raporu kullanabilir miyim?

hakangoz

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba
Akülü sandalye almak için 2010 yılında hastaneden rapor almıştım fakat sonra bazı sebeplerden dolayı almaktan vazgeçmiştim. Şimdi ise almak istiyorum, bu raporla sgk bana ödeme yapar mı yoksa yeni rapor mu çıkartmam gerekli? Rapor tarihi ağustos 2010 ve sürekli ibaresi bulunuyor.

Benimde 2010 dan yılından % 90 sürekli raporum var.2011 yılında akülü sandalye almıştım,5 yıllık süre doldu ve tekrar alma prosedürleri için SGK yı aradım. Aynı raporla tekrar akülü sandalye alamazsın,tekrar rapor çıkartmanız gerekiyor dediler. Gerçi siz rapor çıkartalı hiç akülü araba almamışsınız ama sizede rapor çıkartalı uzun zaman olmuş diyebilirler.
Ne saçma uygulamalar var Allah aşkına sırf hastalara eziyet olsun diye.Hem sürekli rapor veriyorlar hemde bu raporun süresi dolmuş diyorlar.
En iyisi siz bulunduğunuz ilin SGK sını telefonla arayın, bilgi alın.Sonuçta iş onlarda bitiyor.

Maalesef, eski tarihli raporlarla sgk'dan ödeme almak mümkün değil.

Üst Alt