Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan akülü tekerlekli sandalye almam için yapmam gerekenler acaba nelerdir?

mesan

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
merhaba 2022 maası aldıgım için siğortam yok ama muhtaç aylığı alanlar diye siğorta grubu varmış o grubun içindeyim.Akülü tekerlekli sandalye almam için neler yapmalıyım.ekonomik durumumuz zayıf oldugu için devlet karşılarmı acaba?Bilgilendirirseniz sevinirim.

rapor, reçete (reçete tarihinden itibaren 5 gün içinde faturalı alışverişi gerçekleştirmek lazım), sigorta müdürlüğünden alınacak "dışardan temin uygundur" yazısı, fatura ve diğer evraklar (bunları alışveriş yapacağınız firma temin edecek):
http://www.engelliler.biz/forum/sos...uel-tekerlekli-sandalye-icin-sgk-odemesi.html

Alınacak sandalye kaç lira olursa olsun, sgk 2200 tl kadar bir ödeme yapar.

OturanBoğa;

peki alınacak rapor ve reçetenin illa devlet hastanesinden mi olması gerekli yoksa üniversite hastanesinden alsam gecerli olur mu?

mesan adanadansın galiba bak raporu devlet hastahanesinden alırsan işin daha kolay olur öyle bir zorunluluk yok ama devlet hastahanesinden al işini sağlama al bende senin dediğin şekilde akülü sandalye aldım adanadan yaptığım akülü sandaly kullanması uygundur raporu ve fizik tedaviden reçete önce ama raporun ile 5 ocak stadının oradaki sağlık il müdürlüğne kaşe yaptırman gerek raporununa zaten hemen işin bitiyor raporun olduktan sonra il müdürliğinde ben sandalyeyide hastahaneler kavşağının oradan yağmur medikalden aldıydım eve kadarda getirdiydi sandalyemi sana birde tavsiyem kasinlikle wollex marka sandalye alma . ben yandım sen yanma :)

Mesan katlanabilir olursa iyi olur uzak yerlere gidersen takside götürebilirsin. Ankara SGK bana 1700 tl ödedi sanaödenen miktari burada belirtir veya bana telefon açarsan memnun olurum . 05326843018.

Üst Alt