Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan Bağkur'a dönüş hakkında..?

kanatsız melek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Engelli kaydım yok, dolayısıyla engelli maaşım yok. Yetim maaşı alıyorum. Şubat 7 itibari ile SSK kaydım alındı ve işe başladım. İlk 1 ay dolmadan BAĞKUR devam eder diye bildiğimden Şubat 28 de yatan BAĞKUR maaşımı çektim. SSK girişim sadece işyeri vasıtasıyla bildirildi, benim dilekçe vermeme gerek olmadığı söylendiğinde ben de SSK ile iletişime geçme gereği duymadım. İşler umduğum gibi olmayınca 6 Mart'ta yani bugün işyerinden SSK çıkışımı istedim. Çıkışım yapıldı. Neticede bir ay dolmadan işten ayrılmış oldum. Şimdi ise işyeri benim SSK'ya dilekçe vermem gerektiğini söylüyor. İş başlarken müdahale etmeyen ben neden iş çıkışında dilekçe vermek zorundayım? İşyerinin SSK'dan çıkarması yetmez mi? BAĞKUR maaşım kesilmemiş ve ben bir ay çekmişim, olay benim bildiğim gibi midir yoksa ben BAĞKUR'a bilmeyerek borçlanmış mı oluyorum? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?

İşten çıktıysan ilgili iş yeri bu durumu SSK'ya bildirmek zorunda bildiğim kadarıyla senin uğraşman gerekmez.

İş sonlanmış ise ssk da sonlanmıştır ama bağkur maaşı durdurulacağından maaş için tekrardan başvurmanız gerekecektir

Üst Alt