Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan benim adıma alınan tıbbi malzemelerin dökümünü görebileceğim bir yer var mı?

d10juan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar arkadaşlar rapor ile devlet yardımıyla alınan tıbbi malzemelerin, herhangi bir sistemde takibi,kaydı,dökümü tutuluyor mu?
Örn. türkiye.gov.tr'de şu tarihte hasta bezi alındı gibi..

Ayrıca medikal firma ile vekâlet yoluyla yapılan anlaşma hakkında ne düşünüyorsunuz??

Teşekkürler..

E devlet şifreniz varmı.Varsa bir bakın sayfanıza, ilaçlar görülebiliyor, ortez protezde görülüyor.

Teşekkür ederim...
Son olarak ben evrak işleriyle uğraşmamak için ve medikal firma tanıdık olduğundan vekalet verdim ve hasta bezlerini yaklaşık 10 gün önce aldım, yinede benim adıma sisteme kaydedilirmi? hergün takip ediyorum ama henüz bir kayıt göremedim.
Bu konudada bana bilgi verirseniz çok sevinirim.. :)

iyi akşamlar arkadaşlar bu konuyla ilgili benimde bir sorunum var yardımcı olup bilglendirirseniz seviniri ben bir medikal firmasından vekalet yoluyla alıyorum bezleri oglum engelli altı yasında her ıkı ayda bez yazdırıp alıyoruz doktor receteyı aynen raporda yazdıgı gıbı ıkı aylık (240adet) olarak yazıyor su anda 6 numara bez kullanıyoruz tabi bezin boyutu yukseldıkce adet dusuyor yanı- 6 numarda 36 adet ıken 5 numara bezler 44 adet - ıkı defadır bezlerımı eksık getırıyor medıkalcı arkadas neden boyle oluyor dedıgımded numara yukseldıkce adte duser devlet bu kadarını karsılıyor dedı bana tam bir bilgim olmadıgı için kafa tutamadım böyle bir sey olabılırmı ıkı defadır 200 adet gelıyor her ıkı ayda bir 40adet eksık var madem oyle doktor neden 240 adet yazıyor acaba bu arkadas bir katakullımı cevırıyor dıye dusunuyorum artık her bez alısımızda 40 adet kesıyor devlet bezlerı adet olarakmı verıyor parasını yoksa medıkalcı arkadasın ıddıa ettıgı gıbımı bılgılendırırsenız sevınırım tesekkurler

SGK adede bakar, sabit ödemesini yapar...

Burada önemli olan 6 numara ile 5 numara arasında bir fiyat farkı var mı yok mu? Yani, para verip almak istediğinizde fiyat farkı oluyorsa, o zaman medikalci haklıdır. SGK kaç TL öderse, medikalci de o paranın karşılığı olan ürünü verir.

Üst Alt