Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan bir yazı geldi. Maaş konusunda sıkıntı olabilir mi?

Sevecen33

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benim 15/10/2017 de kontrolum var ve ben dilekçe ya,dı sgk ya bugun baktım evrak takipten icra ve haz bölğmüne bir kegıt yolşamışlar maaşla alakalı sorum oöabilirmi

%40 raporum var

sevgili bülent bey mersinde yaşıyorum denizli de iş kazası geçirdim.%40 rapor verildi 1 .yıl sonrasına .kontrol muayenesi verildi.2018 ocak ayında kontrolum vardı sevk kegıdım gelmedi.ve maaşımda kesildi dedigim gibi mersinde yaşıyorum denizli sgk dan sevk edecekler dilekçe yazdım haber gelmedi maaşımıda kestiler ne yapmam gerekiyor

[FONT=sans-serif]15/10/2017 kontrolün vardı ona gittin mi? 2018 ocak ayında olan kontrol için SGK 'ya başvurdun mu?[/FONT]

bana gelen kegıtta 15/10/2017 de diye yazıyordu aradım dediler kegotta yazan degil senın ko ntrolun 2018 ocak ayı da dediler ama bana sevk kegıdı gelmedi şu an maaşımda kesilmiş gözüküyor

kontrol muayenesi icin 45 gun oncesinden sgk 'ya gidip sevk kagidimizi aldik.maaş erteleme diye bir kolayligi var ,maasi 5 ay kesilmiyor .bizim heyet tarihimiz 1 şubat olarak verildi.inş emekliligimiz devam eder.

malulen emeklilik icin kontrol tarihimiz:1.1.2018 di.sgk daki memur islemleriniz uzun surerse maasiniz kesilmez ve sgk dan yararlanabilmeniz için 5 ay maas erteleme isteyelim dedi bizde kurumda ogrendik bu durumu.emeklilk gunu 1/1/18 de dolacagi icin sagliktan yararlanamayacaktik

Süreli raporla emekli olan arkadaşların rapor tarihi dolmadan sgk ya başvurup kontrol sevki almaları gerekir. Raporları %40 ve üzeri olursa sorun yaşamazsınız. Düşük olursa itiraz hakkı var.

Üst Alt