Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan emekli olup devlet memura olanların maaşı kesilir mi?

Thekori

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Sgk'lı olarak emekli olduktan sonra emekli maaşı alır daha sonra devlet memura girerse emekli maaşı kesilir mi? Bu konuda merak ediyorum.

SSK dan vergi indirimi ile maaş bağlandıysa maaşınız kesilir.

Yasa'yı bulamadım. Sizde bildiğiniz varsa lütfen link adresi paylaşabilirseniz sevinirim

Siz emekli iken mi memur oldunuz

Thekori özele girseniz kesilmezdi ama devlette aynı anda hem emekli maaşı hem de normal maaş olmuyor. emekli maaşı durur normal maaş devam eder. olur da işi bırakmanız gerekti o zaman da emeklilik kazanılmış hak olduğu için tekrar emekli maaşına geçersiniz.

fatih_123 anladım teşekkür ederim. şuanda özel sektörde çalışıyorum. Emekliliğime 1 sene kaldı. Şimdi ekpss olarak memura girersem emekli maaşımı alamıyorum. memur ise sıfırdan başlayıp emekli olana kadar çalışmak mı zorundamıyım?

Thekori

Siz vergi indiriminden bahsettiğinize göre EMEKLİ SANDIĞI çalışanı olana kadar olan primlerinizde değerlendirilir O HİZMETLERİN BOŞUNA DA DEĞİL.

SIFIRDAN BAŞLAMAK DİYE BİRŞEY YOK.

Üst Alt