Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan hem manuel hem de akülü sandalye ücretini alabilir miyim?

Master

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
30
Selam..

2 yıl 1 ay evvel bir manuel sandalye aldım ve sgk bana 157 TL ödeme yaptı.
Şimdi de bir akülü sandalye aldım. Bu sandalyenin bedelini (sgk nın ödediği kadarını) sgk dan alabilir miyim?

Not: sağlık kurulu raporunda akülü sandalye kullanımı uygundur raporum var diye hesap edin o şekilde cevap verin lütfen

Bilgi rica ediyorum

arkadaşımın başına geldiği için yazıyorum öncelikle akülü sandalye kullanabilir raporu aldıktan sonra ilaç reçetesi gibi reçete çıkartıp sgk munun dr una onaylatıp akülü araç alacaktınız çünki eğer merkeinizde sgk munun elinde akülü araç olduğu zaman senin almana izin vermiyor kendi akülüsünü vermek istiyor yapabileceğiniz birşey varmı o rapor akülü araç almak için 3 aylık geçerli hastaneden reçete çıkartın sgk muna getirin inşallah ellerinde yoksa onaylarlarsa tam bilmiyorum ama 1700 lirasını alabilirsiniz parayı almak için biraz bekleyeceksiniz

Bilgeadam teşekkürler fakat tam olarak onu sormadım.

ikisini birden ödemezler ve bildiğim kadarıyla ellerini kullanabilen hastalar akülü araç alamıyor.

bu arada akülü sandalyen hayırlı olsun Master ,bu hızla seni kimse tutamaz artık :)

Heracim tesekkur ederim. Hizima kimse yetisemez dogru :)

Yinede net bir bilgisi olan biri ariyorum. Veya SGK medikal odemeler bolumune gidip bilgi almak en iyisi olacak sanirim

Bu arada Hera ugrayacam sana yakin zamanda. Selam vermek icin:)

beklerim
sağlam geleceksin dimi :D

Üst Alt