Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan işitme cihazı almak için işitme testi yaptırdım. Testi nereye vereceğim?

Konular
35
Reaksiyonlar
4
arkadaslar ben bı tane işitme cıhazı kullanıom tek kanallı ama 4 5 yıl oldu cıhaz artık eskısı gıbı verımlı degıl ızmır ekol kbb duymer işitme cıhazı satan yerden 6 kanallı bir işitme cıhazı alcam ..bana devlet hastanesınden cıhaz almak ıcın heyet rapouru getır sgk sana 440 tl odeme yapsın dedı ..
ızmırde odyo lar yetersız oldugundan ve iş yerımden sureklı ızın alamadıgımdan anca ısıtme testıne gırebıldım
sımdı ne yapmam lazım doktora mı vercem dırek kurula mı ben degılde bı yakınım goturup bıraksa olurmu cunku iş yerımden ayrılamıom ızın almak zor oluo doktorları tanıyan bı akrabam var goturup heyet ıcın kurula verse olur mu sonucu gıdıp alırım bırı yardımcı olsun

senın satıcında bı alemmıs o ne ole gastacı
devklet hastanesıne gıdıyosun orda testını yaptırıyosun o testle ısıtme cıhazı deneyıp begenıyosun
alıcı olunca o ıslerı onlar yapıyo sen baska bısey yapmıyosun
1bucun ıkı ay sonra sen o sadaka 450 lırayı zıraat bankasından cekıyosun
yane cıhaz alırken ıse yaramıyo butunu oduyosunda kac ay sonra alabılıyosun bankadan ıste
bıde dıkkat mehmet aksıt bey baslık actı ordan gercek kulak olcumunu ıyı oku bunu sana yapmazsa cıhazı alma

izmir alsancakta duysele gidin onlar yardımcı olur ben ordan aldım cihazı tüm işlemleri onlar hallediyor.kanal içi istiyorsan 1500 lira intertoon a510 modelini bir dene 80 db le kadar kullanabilirsin.

Üst Alt