Arkadaşlar merhaba ... Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Bir konu hakkında görüşlerinize, bilginize ihtiyacım var.
26 nisan tarihine hastaneden sağlık kuruluna randevu almıştım. Fakat daha sonra öğrendim ki malulen emeklilik başvuru için Sgk tan hastaneye sevk yaptırılarak rapor almak gerekiyormuş. Sgk dan eve tebligat gelecek ve ona göre sağlık kuruluna gidilecek. Lakin ayın 26 sına kadar sevk yazısı gelmeyebilir.
Bu durumda ben 26 nisanda yinede kurula gideyimmi? Eğer ki belirli bir oran çıkarsa bu raporu da sosyal haklardan yararlanmak için kullanabilirmiyim? (Daha sonra gelen sevkle bir daha gitsem bir sakıncası olurumu?)
Yoksa sadece sevk yazısını bekleyip daha ileri bir tarihte mi kurula gideyim.
Acaba bu kurul raporu almanın belli bir limiti varmı ?
Şimdiden teşekkür ederim.Sağlıklı günler...
Bir konu hakkında görüşlerinize, bilginize ihtiyacım var.
26 nisan tarihine hastaneden sağlık kuruluna randevu almıştım. Fakat daha sonra öğrendim ki malulen emeklilik başvuru için Sgk tan hastaneye sevk yaptırılarak rapor almak gerekiyormuş. Sgk dan eve tebligat gelecek ve ona göre sağlık kuruluna gidilecek. Lakin ayın 26 sına kadar sevk yazısı gelmeyebilir.
Bu durumda ben 26 nisanda yinede kurula gideyimmi? Eğer ki belirli bir oran çıkarsa bu raporu da sosyal haklardan yararlanmak için kullanabilirmiyim? (Daha sonra gelen sevkle bir daha gitsem bir sakıncası olurumu?)
Yoksa sadece sevk yazısını bekleyip daha ileri bir tarihte mi kurula gideyim.
Acaba bu kurul raporu almanın belli bir limiti varmı ?
Şimdiden teşekkür ederim.Sağlıklı günler...