Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan sonda bedelleri için fazla ödeme geliyor!?

birkan01

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar,

Kendimi bildim bileli sonda kullanıyorum. Her ay Ziraat bankasına admına para yatıyor bende bu parayla medical'lerden alıyorum.

Fakat son 2 aydır bana gelen para 525 tl olması gerekirken 1050 tl geliyor? Acaba bir sorun mu var ileride faizi ile geri istemelerinden korkuyorum

Ne yapmalıyım birileri öneride bulunabilir mi?

yanlişlık olmasın sondalar 2 aylık olarak yazılıyor nasıl oluyorda aylık 525 tl geçiyor eline çok merak ediyorum ???

2 aylık 525 gelmesi lazım elime ama bana 2 aylık 1050 geliyor bi yanlışlık var zaten nereye başvurmam lazım bu yanlışlık için ileride faiziyle alıcaklar yoksa

git sgk kurumuna bildir geri faizi ile geri alırlar yersiz ödemeden dolayı.

Bu devletin doğru dürüst bi işi yok zaten bakalım nolcak

Bence yanlış olma ihtimali olamaz. Önceki bir fatura ödenmemiştir ve sen fark etmemişsindir. Ya da şimdi içerde iki faturan vardı, normalden hızlı olarak iki faturayı birden ödediler...

son 2 defadır öyle oluyor. Nereden kesin ve net bilgi alabilirim? hep 2 kat fazla yatırıyorlar medical de 525 alıyor sade diğer yarısı bana kalıyor faiziyle geri alcaklar diye korkuyorum. Medical şirketini bugün aradım ödenmemiş borcunuz yoktur dedi. elimde 1050 tl fazla var

Şaka gibi! :) İki defa aynısı olmuşsa, o zaman haklısın, kesin bir hata var. Başkası adına sana yatırıyorlar olabilir. Hemen SGK'ya gidip durumu anlatın. Yoksa faiziyle geri alırlar

Üst Alt