Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben bugün bir sorunla karşılaştım. Sizden yardım istiyorum. Ben 2008 de devlet destekli bir akülü araba almıştım. Şimdi bu araba arıza vermeye başladı bende zaten 5 yıllık hakkımı doldurduğum için yeni bir araç almak istedim. Geçen hafta heyet raporumu aldım. Bugün ise sgk daki eczacı bu raporla alamayacağımı söyledi. Raporda alt ekstremite haricinde kifoskolyoza bağlı akciğer sorunları mevcut. Ancak sgk daki eczacı akülü tekerlekli sandalye için yetersiz olduğunu söyledi. Halbuki raporda akülü tekerlekli sandalye kullanması uygundur yazıyor. Ayrıca önceki aldığım aracı da geri istiyor. Burada da şu sorum var. Önceki aracın tamamını devlet ödememişti. Bir kısmı bizim tarafımızdan ödenmişti. Bu aracı nasıl geri istiyor veya ödediğimiz miktarı geri veriyor mu? Böyle durumla karşılaşan arkadaşlar var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim? Numune Hastanesi alabilir derken neden SGK alamaz diyor? Bu iki kurumda devlete bağlı değil mi? Neden farklı yorumlarda bulunarak hayatları zaten zor olan insanları iyice zora sokuyorlar ??? Teşekkürler.