Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'lı çalışanım. Eşim 2022 maaşı alabilir mi?

karabil07

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam eşim %73 engelli ben sgk li çalışmaktayım eşim 2022 maasi nasıl alabilir ? yada ben eşim için bakım aylığı alabilir miyim?

asgari ücret gözüküyorsa 2 kişiyseniz alamazsınız biz geçen sene alamadık 1.5 senemiz heba oldu böylece

karabil07
2022 için bilgim yok.ebm içinse nekadar maaş alıyonuz evde kaç kişisiniz.2 kişi iseniz geliriniz 2 x 1402 : 2804 tlyi geçmemesi gerekio ama sadece bu da yeterli degil bakım aylıgı için siz bakıcı olursanız çalıştıgınız için engelliyle birarada sürekli olamayacagınız için alamazsınız.bakım yapacak kişi haftanın 7 günü en az günlük 8 saat engellıyle olması gerekıo heyetın olur vermesı gerekıo

https://www.engelliler.biz/forum/20...rum-engelli-esime-2022-maasi-baglanir-mi.html
Şu konuyu bir incele istersen sen ssk li çalışıyorsan esin 2022 maaşı alamaz

Senin spas aktivasyonun 4a 4b yada 4 c dır peki eşine 2022 maşı bağlanacak olsa onunki (60/c3 2022 65 Yaş)olması lazım oysa yüce devletimiz diyorki kadın eşinden faydalanır çalışmıyorsa. Nasıl olacak sen ssk esin
(60/c3 2022 65 Yaş) yapmazlar
Ssk li çalışanın gelir kriteri tutsada eşine 2022 baglamazlar öyle gelir hesabı yapmaya hic gerek yok

Bir evde kadin veya erkek Ssk li eşi(60/c3 2022 65 Yaş)olmaz yapmazlar

Eskiden 2022 maaşı almak için kişinin sadece engelli olması yeterli değilmiydi ben mi yanlış biliyorum

O eskidendi eskiden 2022 hakti simdi yardim e yardim olunca .......

Üst Alt