Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'lı olmak mı daha iyi yoksa 2022 maaşı almak mı?

kitap38

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Omurilik felçli bir tanıdığıma çalışmadan bir iş adamı gönüllü olarak ssk'sını yatırmaktadır. Tanıdığım diyor ki ben 2022 maaşı bağlatmak istesem ssk dan dolayı bağlanmaz. Bu nedenle ben ya ssk yı yada 2022 yi tercih etmem lazım. dolayısıyla ben hangisini tercih edersem benim için daha avantajlı olurum diyor. Bilgilerinizi rica ederim arkadaşlar.

ailenin maddi durumu iyi ise yani geçim sıkıntın yok ise sgk nın yatmasında hiç bir sakınca yoktur. ama maddi sıkıntı çekiyorum diyorsan 2022 maaşı alman yerinde olacaktır diye düşünüyorum. çünkü sgk emekli olmanız için sgk priminizin dolmasını beklemek zorundasınız.

arkadaşınızın en az % 55 ve ağır engelli ibaresi taşıyan raporu var ise evde bakım maaşı alabilir ssk sını yatırması daha mantıklı ilerisi için bence

SGK yatırırsa ileride emekli olur. emekli maaşı olur. ama maddi sıkıntı varsa maaşı alacak napacak.. 3 aydan 3 aya oda.

arkadaşım durumun varsa hele bide evli isen 2022 hiç bulaşma sık dişini emekli olmaya bak üç ayda üçkuruş almaktansa emekli olup ömür boyu aileninde yaralanacagı maaşı alman daha iyi ilerisi için de

bencede aynen ssk daha iyidir 2022 maaşı 3 aydan 3 aya beklenmez.. ssk ya devam ama KaRe arkadaşın dediği gibi evde bakım maaşı bağlanmasında sakınca yoksa ona başvurun

Üst Alt