Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'nın akülü tekerlekli sandalye ödeneği..?

nehirdila

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar devlet kaçyılda bir akülü sandalye ödemesi yapıyor birde bu sandalye devlete geri iade ediliyormuş dogrumu ben 10 yıl diye duydum ne kadar doğru acaba

Arac devlete geri iade edilemez.
Yandı bitti Kül oldu Ne olacak

nehirdila

5 yıldır yenileme süresi. Vazife malülü ya da gazi değilseniz 2500 TL'dir.

Arkadaşlar medikalci sgk dan baktırmış akülü sandalye için 7 yıl olmuş siz alalı 3 yıl daha var yenisini alabilmeleri için demişler ayrıca 10 yıl dolup yeni araç alırken eski akülü sandalyeyi de sgk ya geri iade edecekler demişler 😮😯

Biz devletin ödedigi miktara ilave edip yaklaşık 4 katı fiyata aldık.akülü sandalye yle birlikte benim ücretide devlet mi alıcak yani çok saçma degil mi biri bizi aydınlatsa çok sevinicem

nehirdila olur mu öyle şey. 5 yılda bir yenisini alma hakkınız var. SUT yönetmeliğine bakınız. Medikalci size yanlış bilgi vermiştir. Hele eski sandalyeyi geri vermek falan çok saçma ve komik geldi bana. Siz sandalyeyi aldınız mi? Ne kadara aldınız?

Üst Alt