Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb arkadaşlar devlet kaçyılda bir akülü sandalye ödemesi yapıyor birde bu sandalye devlete geri iade ediliyormuş dogrumu ben 10 yıl diye duydum ne kadar doğru acaba
Arkadaşlar medikalci sgk dan baktırmış akülü sandalye için 7 yıl olmuş siz alalı 3 yıl daha var yenisini alabilmeleri için demişler ayrıca 10 yıl dolup yeni araç alırken eski akülü sandalyeyi de sgk ya geri iade edecekler demişler
Biz devletin ödedigi miktara ilave edip yaklaşık 4 katı fiyata aldık.akülü sandalye yle birlikte benim ücretide devlet mi alıcak yani çok saçma degil mi biri bizi aydınlatsa çok sevinicem
nehirdila olur mu öyle şey. 5 yılda bir yenisini alma hakkınız var. SUT yönetmeliğine bakınız. Medikalci size yanlış bilgi vermiştir. Hele eski sandalyeyi geri vermek falan çok saçma ve komik geldi bana. Siz sandalyeyi aldınız mi? Ne kadara aldınız?