Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'nın kontrole çağırma şeklini adil ve tutarlı buluyor musunuz?

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
371
Şahsen tutarlı bulmuyorum. Bu forumda onlarca örneği var. Misal , bütün şartları uygun olarak erken emekli yapılan kişinin birkaç sene sonra oranını değiştirip maaşının kesilmesi gibi.

Aynı fikirdeyim.Bu konuda bir toplu bir tepki gösterilmesi şart.Kazanılmış haklar gasp ediliyor.Engelli dernekleri ne işe yarar çok merak etmekteyim.

SGK erken emeklilikte istediği zaman kontrole çağırabilir mi ?

Gelecek sene erken emeklilik hakkım var ama başlıkta yazdığım soru kafama takılıyor.

Özgürumut
perseküsyon
Arkadaşlar, Bu konuda ben mağdurum 2013 yılında emekli oldum 44 oranla 2020 de yeni rapor ve düşen oranlı kılavuza göre değerlendirildim oran 33 e düştü ssk maaşım ve ailecek sigorta güvencemiz haber verilmeden kesildi bunu gevur dediğimiz insan bile yapmaz en azından 3öğün yemeğini verir umarım anlatabildim, bizler bunu tüm medyaya duyurduk yetti mi hayır, meclise duyurduk, mahkemeye verdik ayrıca AİHM içinde çalışmalarımızı tamamladık mahkeme olumszu olduğu an başvuracağız bunu dünya duyacak artık tek hedefimiz bu, SGK şeffaf olmayan güvensiz bir kurumdur asla güvenmeyin, hakkını arayan bulur ve Hak elbet yerini bulacak ama yapılan ASLA UNUTULMAYACAK...
* Benzer durumda olanlar varsa bana yönlendirin.özelden yazsınlar

Kuru İnşallah bu haklı davanın kazananı sen ,dolaylı olarakta tüm engelliler olur.Allah yardımcın olsun.

benımde maasım kesıldı ama ben yeni raporu aldım yüzde 80 sgk gonderdım sonucu bekliyorum bana ne tavsıye edersınız sol dız ampute ve hastalıklarıla beraber 80 raporum 2013 yılında emeklı olmuştum

Üst Alt