Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'nın ödeme yaptığı havalı yataklardan kullanan var mı?

Konular
57
Reaksiyonlar
1
Arkadaslar sgk nın ödemiş oldugu havalı yatak nasıl kullanan varmı ne kadar ödeme yapıyor vede hastaneden kimlere basvurmak gerekıyor almak için teşekkürler

SGK havalı yatak ödemesi yapmaz (daha doğrusu, 52 TL öder). O paraya alınan havalı yataklar hiç bir işe yaramaz. Şu yataktan düşük klasmanlı yatakları kullanmayın daha iyi: havalı yatak

merhaba,

Bizde elektrikli bas ve ayak kısmı kumanda ile kalkan yatak, ayrıca sırtında yara yapmaması için (100 kilo altı için) havalı yatakğı bedelsiz olarak verebilirim. Gercekten htiyacı olanlar lütfen benimle iletişime geçsin.

sevgiler

ilknur hanım ben %80 engelliyim yatağı kimseye vermediyseniz ben almak isterim. saygılar

bordomavi;
Merhabalar,

Bu mezaja yanıt gelmeyince başlık açmıştım ve beyinden hastalıgı olan yatak bir gencin ailesine gönderdik. keske daha fazla yatak olsa herkese gönderebilsek : (

Üst Alt