Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'nın Ortez ve Protez Ödemelerinin tamamını yapması için mücadele edelim

fatih76

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
2011 yılında SGK'nın ödemediği microçipli 45 milyarlık protezlerin tamamını 2013 yılında artık sigorta ödüyor.Yalnız biz cihaz hastaları ne zaman sevinicez bakın Carbon ve ithal otto bock cihazların halen tamamı öndenmiyor sigortalı olmamız cihaz almamıza yetmiyor biz maaşımızdan cihaz parası biriktirmek zorunda kalıyoruz.Ya da kaliteli cihaz kullanmak için sayısal loto'nun vurmasını mı bekleyelim.Bakın protez hastaları istediğine kavuştu lütfen bimere sgk ya bu isteklerimizi yazalım belki bizimde tamamı ödenmeye başlar geyik yapacağımıza gerçekten ihtiyaçlara çare olalım...Bu başlığı da güncel tutalım teşekkürler lütfen bir başvuru yapın fakirlerde kaliteli cihaz kullanabilsin.

katılıyorum

bende karbon cihaz yaptırırım umuduyla 2 senedir uzun yürüme cihazımı yenilemiyorum karbon cihaz ödemesinin çıkmasını bekliyorum bu işle uğraşan kişilerden bu ödemenin yakında çıkacağı söylemleriyle bu güne kadar bekledim fatih 76 arkadaşımızın önerisine uyalım bence de. hatta ötv indirimli aldığımız araçlardaki 5 yıl olan süreyi 3 yıl olarak revize edilmesi içinde uğraşalım araçların bir çoğunda 2-3 yıl garanti var garantileri bittikten sonra araçların arıza yapma olasılıkları artıyor aynı zamanda değer kayıpları da daha çok oluyor bununla ilgilide elimzden birşeyler geliyorsa yapalım arkadşlar

arkadaşlar karbon ödemesi zaten var ama yetersiz çünkü karbon grfo ödemesi 800 bunda birde kesintiyle kalan 650 civarı ama bende sağ ayakta ostemyelit nedeniyle topuk kalkneus topuk kısmı bir miktarda çıkartıldı bugüne kadar afoyla başlayıp deri patik patella destekli ve en son karbon afo aldım ama ozaman karbon ödemesi hiç olmadığı için cebimden karşılamıştım şimdide kRBON afo ama hazır değil ona gücüm yetmediği için karbon kaplamalı plastikten medikalçimin kendi yaptığı ürün vede çok rahatım şükür ama parasını cebimden karşıladım medikalçimle 750 anlaştım ve bunun grafo olarak reçete ediliyor ve ödemesi 315 kalanı cepten ve gelelim hazır afolara maalesef uçul fiyatlar var benim kullandığım aynısı ottobokta indirimli 1,400 tl neresinden tutarsak tutak olan bize cebimizdekine oluyor maalesef acı gerçek

Üst Alt