Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'nın sevk ettiği Fizik muayenesi kötü geçti, nöroloji neye bakacak?

yasminn

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba, SGK 1 ay kadar önce Fizik Tedavi ve Nöroloji bölümlerinden üniversite hastanesi doktorları tarafından muayene olmamı istemişti ve bugün fizik tedavi, pazartesi nöroloji için randevu almıştım. bütün epikrizlerim, röntgenlerim, EMG sonuçlarımı yanımda götürdüm ve onlara baktıktan sonra muayene yaptılar. sağlık kurulu muayenesi yapan genç asistan doktor iki görevli çağırıp beni zorla ayağa kaldırmaya zorladı,dönmeyen kol bileğimi bağırtarak açmaya çalıştı ve kaldıramadığım bacağımı bedenimi çalıştırmadığım için kaldıramadığımı söyledi. bir an beni yürütmek ve kolumu çalıştırmak için tedavi yaptığını sandım. bunlar normal mi bilmiyorum ama ben çok kötü hissettim. peki sizce pazartesi günü nöroloji doktoru bana neler yapacak? nöroloji ne görmek istiyor hiç bilmiyorum. bu konuda bilgisi/tecrübesi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum. teşekkürler - (evrenin emekli olmak için en çok uğraşan engellisi yasemin)

Allah belasını versin o sığırın! Parapleji olan birine teşhis koymak için ayağa kaldırmaya mı zorluyorlar adamı a öküz! Hey allahım ya, şaka gibi vallahi :)

Nöroloji doktorunun o kadar öküz olmayacağını umalım! :)

Ya sabır de geç Yasemin. Eninde sonunda emekli olacaksın, hiç ama hiç dert etme...

yasemin hanım gerçekten çok kötü kendini bilmez bir doktora düşmüşsünbende t 11-12 omurililk felçlisiyim (parepleji) bende 12.08.2013 tarihindemalulen emeklilik için üniversite hastanesinde fizik ve noroloji dr.larına epi krizlerimi ve tedavi gördügüm tüm belgelerime baktı .kollarıma ve ayaklarıma baktı onlara göre gerekeni yazdılar yani çok kibar davrandılar13.08.2013 tarihindede heyete girdim 22.08.213 tarihindede raporumu raporumu aldım aynı gün sgk ya teslim ettim şu an sgk dan 1 aya kadar sonuçlanır eve kağıt gelir dediler.inşallah senin işlemlerinde kolay biter

teşekkür ederim Bülent bey. böyle özel ve önemli bir muayeneyi okuldan yeni mezun olmuş bir asistan doktora yaptırmanın sorumlusu her kimse emekli maaşım bağlanınca benden çekeceği var. kadir beyinde söylediği gibi herkesi fizik ve nöroloji için tekrar muayeneye, üniversite hastanesine sevk etmişler. saçmalık bu! madem eğitim araştırma hastanesinin fizik ve nöroloji doktorlarının kanaatlerini ciddiye almıyorsunuz, baştan engelli vatandaşı o iki polikliniğe gönderin. dediğim gibi (İNŞALLAH) emekli olunca dün beni hırpalayan öküz doktor başta olmak üzere bir çok aksaklığı sebebiyle SGKya dava açacağım. 8 aydır resmen sürünüyorum. kadir bey size de hayırlı olsun diyeyim çünkü çok şükür sizin işiniz bitmiş bile. Allah mücadele eden tüm mağdurların yardımcısı olsun

Üst Alt