Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sgk'nın Sevk Ettiği Hastaneye İtiraz Edebilir miyim?

YILMAZ351

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar herkese merhaba.Ben malulen emeklilik için başvurmuştum.Ben İzmir de yaşayan bir vatandaşım,çalışamayacak durumda olan psikotik bozukluğu olan biriyim haliyle bu hastalık başladığından beri işim yok,ilaç tedaviside düzeltemeyince malulen emekliliğe başvurdum ve tedavi gördüğüm yakınımdaki hastaneden rapor almam istendi.Heyete girdim sonuç olarak kronik psikoz tedaviyle çalışma olanağı vermeyen çıktı.Sgk nın maluliyet derecesini belirleyen dairesi emekliliği haketmeme rağmen ara karar vermiş.Bir başka hastaneden hastalığı olan psikiyatri poliniğinden tekrar rapor çıkarmam istenmiş.Tamam o hastaneyede gidicem ama gidemiyorum ben İzmir de yaşıyorum işi gücü olmayan hastalığımdan dolayı çalışamayan evden çıkamayan biriyim cebimde 1 TL para dahi yok ve yakınımda yok para isteyebileceğim düzeyde çünkü..
Beni İzmirde bunca SGK nın anlaşmalı hastanesi varken Manisa Ruh ve Hastalıkları hastane sine sevk etmişler.Benim oraya gidecek gücüm yok,bunu Sgk memurlarınada söledim ben durumu olmayan biriyim oraya nasıl gideyim şehir dışına,İzmir de bunca anlaşmalı olduğunuz hastane ve Üniversite varken neden oraya sevk ettiniz?Benim cebimde 1 TL dahi yok,İzmir içi istediğiniz yere gönderin Engelli Kartıla gider hallederdim dedim.Bana bağırarak elime sevki tutuşturdu hadi güle güle dedi.
Bu konuyu buraya açmamdaki amaç bulunduğum ilçenin İl Sağlık Müdürlüğüne gidip,SGK nın ara kararını gösterip şehir dışına gidecek gücümün olmadığını anlatıp durumumu izah etsem Bana yardımcı olup beni İzmir içi herhangi bir hastaneye sevk ederler mi bunu öğrenmek istiyorum sizlerden.Çünkü gerçekten şehir dışına çıkacak gidecek gücüm yok cevaplarınızı bekliyorum ne yapmam gerekir bu durumda teşekkürler.

cok zor arkadaşım karar yazılmışsa gidecen elindeki evreklarla git onlarda aynısını yazacaklardır.memurlara gelince allah yardımcımız olsun onları gördükce köpekleri daha cok sevyorum onlar insan dostu

Bunu bir kaynaktan buldum İzmir de bukadar hastane varken neden Manisa??

Devlet Hastaneleri[FONT=sans-serif][değiştir | kaynağı değiştir][/FONT]

Yani İl sağlık müdürlüğü bunlardan birine sevk etse değiştirse olmuyormu??Bunlarında psikoloji ile ilgili poliklinikleri var ve rapor vermeye yetkili kimse bana yardım edemezmi 10 gündür bekliyorum gidemiyom Manisa ya??Bu hastanelere psikoloji bölümüde dahil olmak üzere rapor verme yetkisi veren ben değilim yine kendileri.Peki neden o halde İzmir içi değil bu nasıl bir saçmalıktır!Versinler para 100 TL gideyim,onuda vermiyorlar,herkes gidecen diyor nasıl gidecen demiyorlar kafayı yicem ya,yokmu İl sağlık müdürlüğüne itiraz hakkım arkadaşlar?

Yokmu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan bugün sabah il sağlık müdürlüğüne gidicem ve bu durumumu anlatacağım insallah yardım ederler.

YILMAZ35

Bence bu durumu BİMER'e yazın ve yardım isteyin. Tepeden bir talimat gelmediği sürece sevk ettikleri hastaneye gitmekten başka yol yok maalesef.

Üst Alt