Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'nın yeni ilaç iskontosu oranları hakkında bilgisi olan var mı?

orginal

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar,
18 aralık 2010 tarihinden itibaren SGK 48 ilacın bedelsiz odeme uygulamasından vaz geçiyormus.

Ben dun eczacım tarafından bilgilendirildim. SGK dün tüm eczacılara bu konu ile ilgili iskonto indiriminden muaf olcak ilaçların listesini yolladı.

Eğer ilaç kullanan arkadaslarımız varsa benim gibi (Rebif 44) bu ileçları hemen yazdırıp bugun mesai sonuna kadar eczacınızdan temin edin yoksa gene gecenlerde lduğu gibi eczaneler ile bakanlık arasındanki tatsızlıktan en çok zarar gören supehiz gene biz olacaz :(

Bu konu ile bile ilgili bilgisi olan ya da ilac alması gereken varsa hemen halletsin....

bunu hastanelerde konulan tahlil limitlerindede kaldırsalar.15 güne bir tahlil için gidilme olayı kalksa..

Mesela rebif 44 için ne kadar iskonto indiriminden muaf olacak? yani bu ilacı alırken şimdiye nazaran ne kadar zararımız olur?

Üst Alt