Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'sız çalıştırıldığım döneme dair mahkemeyi kazanırsam geçmişteki bakım aylığı..?

erkan80

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben 9 yıldan beri sgk'sız çalıştım ben mahkemeye verdim sgk günlerini hak ettiğim durumunda evde bakım geri ödeme talep edermi

mahkemeyi kazanırsan mahkeme sgk geri ödeme primini söylemesede sen söyle... hakim bey ben haklarımı istiyorum diye o sana vermek zorunda

erkan, gelir sınırını aşmıyorsa geri ödeme istemezler inisiyatif kullanırlar. sonuçta çalışmışsın evde bakım aylığı alıyorken ve sanırım bunu da evde bakım aylığı aldığın kuruma bildirmemişsin. yine de deşeceklerini sanmıyorum gelir sınırını aşmadığın takdirde evde bakım aylığı için. bir yaptırım uygularlar mı bilemem ama yine de. istersen alo 183 vasıtasıyla birine sordurt.

geliri aşmayıp sadece bildirim yapmama durumunda nasıl bir yaptırım uyguluyorlar bilmiyorum çunku.

Üst Alt