Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'ya verilecek engelli emeklilik dilekçesi için vergi indirimi yazısı yeterli mi?

Alper bey

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen vaktinizi alıyorum müsade ederseniz bi sorum olacak.Ben Cuma günü vergi dairesinden vergi İndirimi yazısını aldım oradan da Ankara SGK ya emeklilik dilekçesi için gittim SGK bana en son Sivas’ta çalışıyor göründüğüm için Sivas’a bu dilekçeyi vermem gerektiğini söyledi şimdi ben yarın Sivas’a dilekçe vermek için yola çıkıyorum ama hangi evrakları götürmem gerekiyor tam bilmiyorum malum 6 saatlik bir yol sadece vergi indirim kağıdını götürsem yeterli mi acaba???

Alper bey

Vergi indirimin surek li ise yeterli diye biliyorum.hayirli olsun.emekliligin

Teşekkür ederim sağolun
Vergi İndirimi 2 yıl süreli bitime 2 ay kala SGK ya gitmem ve hastane sevk istemem gerektiği söylendi.

Alper bey

Rapor veya vergi indirim hakkı süreli de olsa sgk emekliliği süresiz olarak onaylayabilir. Eğer böyle olursa, o zaman vergi indirimini yenilemek vb. işlerle uğraşmayacaksınız.

Ayrıca olası bir kontrol muayenesine 3 ay önce gidin en az. Aksi halde süreç uzar ve maaşınız geçici olarak durdurulabilir. Hiç riske girmeyin. 3-4 ay önce gidin sevk alın.

Haklısınız bende öyle düşündüm 3 Ay önceden raporu yenilemeyi düşünüyorum.

Üst Alt