Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGMS Lastik satın almak istedim ama hizmetten memnun kalmadım!

dreamchat

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar. 2 gün önce Akülü sandalyem için lastik araştırması yaparken SGMS Firmasında şu linkteki lastiği gördüm. Lastik - SGMS - Sağlık Gereçleri Makina Sanayi Ürün hakkında bilgi almak için mail attım ve Bülent Durak isimli Beyefendi Telefon no yazarak arayıp sorun yanıtını verdi! Aradım ve bilgi almak için bağlandığımda yine o Beyefendi Telefona çıktı, bu lastiği almak istediğimi ve kaç katman olduğu hakkında bilgi almak istediğimi söyledim ama Beyefendi bilmediğini söyledi! Üstünde yazacağını söylememe ragmen ters davrandı ve biz lastik satmıyoruz zaten diyerek benim buraya yazmama sebep oldu!

Sen nasıl bir satıcısın ki Lastiğin kalitesi hakkında bilgi veremiyorsun ve ters konuşuyorsun! Siz böyle satıcılar oldukça elimden geldiğince sizin gibi bilgi yoksunu kişilerden alışveriş yapmamaya özen göstereceğim..

Merhaba Site yöneticileri,
Evet bu arkadaşımız aradı lastik alacağını ifade etti verdiği ölçülerde lastiğin olduğunu söyledim bana kaç katman olduğunu sordu bilmediğimi ve lastikleri biz üretmiyoruz dedim. bilmediğimi ifade edince aksine ben değil beyefendi aşırı bir tepki gösterdi nasıl bilemezmişim ve bilmiyorsam bu işi yapmamam gibi ifadeler kullanarak beni rencide etti. eğerki her önümüze gelene kafayı takıp sinirlenip hakaret içeren cümlelerle istediğimiz her yere yazacak olursak bu durumun sonu gelmez. şirket ve şahıs ismi bildirerek
beyefendi öyle yazdı diye doğru olduğunu kim söyledi.? belki bana karşı sempatisi yok aklına geleni yazıyor.
sayın site yöneticileri sizden ricam şahsıma ve çalıştığım firmaya karşı asılsız ve hiç bir dayanağı olmayan bu yazının kaldırılmasını istiyorum teşekkürler

Bülent DURAK

Aldığınız bir ürün/hizmet size taahhüt edilen özellikleri nitelikleri karşılamazsa ya da sırf engelli olduğunuz için size karşı negatif bir tavır alınırsa veya başka herhangi bir suistimal ile karşılaşırsanız diğer arkadaşların da benzer mağduriyetlere uğramaması için insanları bilgilendirebilirsiz. bu gayet anlaşılabilir bir durumdur.
ancak sırf telefonda "size göre" gerektiği gibi bir iletişim kuramadınız diye insanların ticaretine zarar verecek şekilde hiçkimseyi ilgilendirmeyecek durumları faş etmeniz kanaatim o dur ki son derece yanlıştır.
olay eğer sadece anlattığınız gibi telefon görüşmesinden ibaretse bu sizinle telefonun diğer ucundaki arkadaşın meselesidir. bir daha arar nasıl konuşması gerektiğini tane tane anlatırsınız.

para kazanmak, ticaret yapmak o kadar kolay değil. daha dikkatli davranmak ve bu platformu insanlara karşı bir silah olarak kullanmamak gerekir diye düşünüyorum...

Durakoglu

Başlığı kaldırmayı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Ortada bir hakaret ya da olmamış bir şey varmış gibi bir iddia yok. Müşteri kendince önemli olan bir konuda firamyı eksik görmüş ve bunu yazmış. Siz de açıklamayı yazmışsınız zaten. gadjodilo da aynı şekilde karşı görüşünü güzelce izah etmiş.
Yani, okuyan herken kendince doğru olanı değerlendirecektir.

Tekrar merhaba,

Nasıl bir Pastaneden Pasta veya Ekmek vs aldığımızda, ürünün içinde ne var diye sorulduğunda satıcının bilmesi gerekiyor ise sizde bunu bilmek zorundasınız! Bilmeseniz bile şu anda bu bilgiye vakıf değilim ancak öğrenip döneyim'de diyebilseydiniz şu anda burada bunları yazmıyor olacaktık!!

Ayrıca ben Beyefendiye herhangi bir şekilde hareket etmedim. Sadece bilmesi gerektiğini izah ettim, bu izahım karşısında biz zaten Lastik satmıyoruz diyerek, bilgi isteğimi kapatmaya çalışması'da hiç hoş değildi!!

Biz bilinçli Engelliler olarak, ilerleyen zamanlarda sorun yaşamamak için akülü sandalye vs vs almadan önce sağlıklı araştırma yapmak isteriz. Bu da bizim en doğal hakkımızdır.

Bilgi ile kalmanız dileğiyle..

Oturanboğa,
İşin ilginç ve komik olanı firmanın eksik ve yetersiz olduğuna orçun bey ve siz nerden anladınız bir telefonla anlaşılıyormu bu işler. Bilgi verirseniz sevinirim
Birde firma pasta börek satmıyor
Ayrıca şahsıma bilgi yoksunu deniliyor nerden anlamış orçun bey bunu kaç sefer alışveriş yapmış bizimle de böyle bir kanıya varmış bu hakaret değilde nedir
Firmanın referanslarına bakarsanız eksik ve yetersiz olmadığını görürsünüz
Bende bir engelli olarak umut ederimki çin malının kullanılmadığı bir ülke oluruz bunuda bu firma yeterince yerine getiriyor
Ayrıca orçun bey merakınızı gidereyim o lastikler 4 katmanlıdır ve Türkiye de üretilmez yurtdışından ithal edilir.

Saygı ve sevgiyle kalmanız dileğiyle

Sayın Durakoğlu,

Öncelikle belirtmek isterim ki siz Firma çalışanı olarak o Firmayı temsil ediyorsunuz. Bu nedenle eksik veya hatalı davranış ne ise onu yazdım.

Firma Pasta veya Börek satıyor diye yazmadım sadece durumu arz etmek için basit bir örnek verdim.Ayrıca bilgi yoksulu diye bir şey de yazmadım! Yazımın sonuna bilgi ile kalın yazdım, art niyetim yoktu bilmenizi isterim.

Özellikle ifade etmek isterim ki, SGMS Firmasını severim ve yakından takip ettiğim Yerli Firmaların başında gelir. Sadece yaşadığım ve beni üzen olayı ( Firma olarak tekrar edilmemesi adına burada paylaştım )

Lastik konusunda bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Son olarak aliexpress, ebay gibi sitelerde Çinliler bu tarz konularda soru sorduğumda, net olarak cevap verebiliyorlar. Belki de başarılarının sırrı budur..

İyi çalışmalar dilerim..

dreamchat

konudaki ilk yazınızı hatırlatırım beyefendi..

[FONT=sans-serif]Sen nasıl bir satıcısın ki Lastiğin kalitesi hakkında bilgi veremiyorsun ve ters konuşuyorsun! Siz böyle satıcılar oldukça elimden geldiğince sizin gibi bilgi yoksunu kişilerden alışveriş yapmamaya özen göstereceğim..[/FONT]

[FONT=sans-serif]Benim bilgi yoksunu olduğumu yazmışınız bu şahsıma hakarettir beni tanımıyorsunuz bile. örnek verecek olursak Apple bana ve bir çok kişiye göre dünyanın en iyi telefonunu üretiyor bu tip form sitelerine bakarsanız Apple hakkında bir sürü şikayet görürsünüz ama bu Apple ın eksik yetersiz bilgi yoksunu olduğu anlamına gelmez adamlar işlerini kimseye aldırmadan profesyonel şekilde yapıyorlar.
bizde aynı şekilde siz beğenmiyorsunuz diye bu bizi eksik ve yetersiz yapmaz. keyif ve gönlünüzün arzu ettiği şekilde görüşme sağlayamadınız diye aklınıza gelenleri isim belirterek yazmak hiç profesyonelce değil. özürdileyerekten acizane fikrim bunu alışkanlık haline getirmemeniz.herkes bizim kadar anlayışlı olmayabilir mahkemeydi avukattı uğraşırsanız üzülürüm

saygı ve sevgiyle kalın[/FONT]
[FONT=sans-serif][/FONT]

O yazıyı sizin tepkisiz karşısında 19/9/2015 tarihinde yazmışım. Sizde yaklaşık 2.5 sonra cevap vermişsiniz!

Haliyle 2.5 ay önceki yazımı kelimesi kelimesine hatırlamam mümkün değil.

Alıngan bir tutum içerisinde olduğunuz için, 2. Yazımın sonunda Bilgi ile kalın yazım karşısında cevaben, 1. Değil! 2. Yazınız içinde sanki yeni yazmışım gibi
( ayrıca şahsıma bilgi yoksunu deniliyor) diye belirtmişsiniz! 2. Yazımın sonunda Bilgi ile kalın lafına karşı bunu yazdığınızı düşünerek 3. Yazımda böyle bir şey yazmadığımı ifade Ettiğimi özellikle belirtmek isterim.

Evet Apple'dan örnek vermişsiniz, Apple'ın kalitesi tartışılmaz ama müşteri temsilcilerinin aldığı eksik eğitimler, onların Psikolojileri ve işini sevmeyerek yapanlar ile birleştiği zaman bu tarz memnuniyetsizliklerin oluştuğunu görüyoruz!

Keyif ve gönlümün arzu ettiği şekilde davranmadım! Ben engelli durumlarımız ile alakalı herhangi bir şey almak için araştırma yaptığımda, veya sorun Yaşadığımda yahut güzel şeyler olduğunda'da çevremde bir çok engelli arkadaşım bulunduğu için engelli arkadaşları bilgilendirmek amacıyla bu bilgileri Paylaşırım. Unutmayalım bilgiler paylaştıkca çoğalır.

Sizin de yazdığınız gibi Profesyonelce davransaydınız şu anda farklı şeyler konuşuyor olurduk!

Konu ile alakalı daha fazla bir şey yazarak konuyu büyütmek istemiyor, okuyan tüm arkadaşların bir şeylerin farkına vardığını düşünüyorum. Amacım bilgi aradığında doğru yerde bulunması.

Herkese iyi günler dilerim..

Üst Alt