Merhaba Arkadaşlar. 2 gün önce Akülü sandalyem için lastik araştırması yaparken SGMS Firmasında şu linkteki lastiği gördüm. Lastik - SGMS - Sağlık Gereçleri Makina Sanayi Ürün hakkında bilgi almak için mail attım ve Bülent Durak isimli Beyefendi Telefon no yazarak arayıp sorun yanıtını verdi! Aradım ve bilgi almak için bağlandığımda yine o Beyefendi Telefona çıktı, bu lastiği almak istediğimi ve kaç katman olduğu hakkında bilgi almak istediğimi söyledim ama Beyefendi bilmediğini söyledi! Üstünde yazacağını söylememe ragmen ters davrandı ve biz lastik satmıyoruz zaten diyerek benim buraya yazmama sebep oldu!
Sen nasıl bir satıcısın ki Lastiğin kalitesi hakkında bilgi veremiyorsun ve ters konuşuyorsun! Siz böyle satıcılar oldukça elimden geldiğince sizin gibi bilgi yoksunu kişilerden alışveriş yapmamaya özen göstereceğim..
Sen nasıl bir satıcısın ki Lastiğin kalitesi hakkında bilgi veremiyorsun ve ters konuşuyorsun! Siz böyle satıcılar oldukça elimden geldiğince sizin gibi bilgi yoksunu kişilerden alışveriş yapmamaya özen göstereceğim..