Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SHM'nin Evde bakım hizmetinin tespitinin Belirlenmesine ilişkin Tutumu!?

fairplay33

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Daha önce .gelir .kriterini Aştığımız için evde bakım hizmeti kesildi geriye dönük 20.000 lira civarı ödeme
istediler. şuan gelir kriterine uyuyoruz yeni kanuna göre 2 engelliden sonra her engelli birer kişi sayılacaktır diye,kuruma başvurduk .fakat kuruma eylül ayına kadar evde olamayacağımızı belirtmemize ve bildirmemize rağmen kurum temmuz ayında , ağustos ayında ve son olarak ekim ayında gelmişler 1 ay sağlık sorunları dolayısıyla geç gelebildik. şimdi kurum'dan ne gelen var ne giden kuruma geldğimşzi söylememize rağmen gelmiyorlar.üstelik'te telefon numaramızıda başvuru esnasında almalarına rağmen aramayıp bizi böyle mağdur duruma düşürüyorlar..bu durumda nerelere şikayet etmemiz gerekiyor. her gittiğimizde gelecekler diyorlar eve mektuptan başka bir şey gelmiyor..

şu an son durum nedir? Geldi mi bakım hizmetleri değerlendirme heyeti?

Ya devlet birimlerinde bu işleri yapanlar yapanlar yapıyor kontrol eden veya karar verenlerde durun bakalım ne oluyor demiyor neyemi ? bakın yukarı yazmışz arkadaş geriye dönük bilmem nekadar para istiyor be adam o parayı alan adam hak etmiyorsa neden verip de vatandaşı zora sokuyorsun hakkı değilse tepit et ve borçlandırma bilmem yanlışmı düşünüyorum

BİMER aile sos.pol. bakanlığına ve bulunduğun il valiliğine müracaat etmende fayda vardır. Ben bu şekilde maaşı kesilen bir yakınım için internet üzerinden durumu bildirdim maaşın neden kesildiği ve hangi yolu takip edeceğim konusunda bilgi verdiler

bende tüm evrakları teslim ettim 15 gün oluyor halen eve ne gelen ne arayan var kaç günde eve geliyorlar.

sekobaba,
başvurular sıraya alınıyor ve sıraya göre işlem yapılıyor. o yüzden heyetin ne zaman geleceği başvuruların yogunluguna baglı. buradan bir fikir vermemiz zor. O yüzden il müdürrlüğünü arayıp heyetin ne zaman geleceği konusunda bilgi almaya çalış.

Üst Alt