Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SİBİS'te işlemler tamamlandı yazıyor. Vergi indiriminden yararlanıyor muyum?

Bu numaralardan sorup raporun aynen onaylanmışmı yoksa düşürülmüşmü öğrenebilirsin. Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 03-04-05-06 & 0312 415 27 05

sa sibis dediğinz nedir nerelrin bilgi sistemidr turkiyenin heryeri içinmi yoksa belirli bi şehrin sistemimidir ltfen cevap 5 ay oldu hala cevap yok nasıl ulaşırım nasıl oğrenirm şimden tş

hakan tatlı;
SİBİS sakatlık indirim bilgi sistemi
Türkiyenin her yerinden aynıdır evrak larınızın ayrıntılı olmasada ne aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz ...

zirve_ege;

bu numaradan öğrenebilirsiniz izmir desiniz madem bende burdan öğrenmiştim ... 483 02 41 / 483 20 62 / 483 17 77 izmir vergi dairesi başkanlığı ...
burdan vergi indirimi için diyin bağlıyorlar ...

iyde bu faks numarası

ben aksaaraydan yoladaım ankardan olması gerkmiyormu ankara vergi dairesi kurul nerde toplaıyorda

hakan_tatlı;

tlf lar size değil Hakan Bey zirve_ege ye yazdım ben izmir de olan o
ben size sibis in açıklamasını yaptım ...siz elbette kendi başvurduğunuz yeri arayacaksınız ...

dev adam;

hayır izmir için değil genel ...

yoğundur sistem ...
zaten kesin sonuç çıkmaz orda evrakların hangi aşamada olduğunu görürsünüz ..çok işinize yaramaz ...

Ilk raporumu ankara ya % 50 olarak gönderdim ve tekrar bana vergi dairesinden ayağımın ölçümleri olmadığından ankara dan geri döndü rapor ikinci heyete girdiğimde ise %54 olarak bana rapor verdiler raporun ankara ya gönderiliş tarihi 25.12.2012 dir vergi indiriminden yararlanmak için ankara vergi dairesine "Maliye Bakanlığına yazı gönderildi. Cevap bekleniyor" sibis sitesinde bu gözüküyor cevabınızı bekliyorum...

YA bu sibis sitesi tüm türkiye için mi yoksa sadece izmir için mi? bu arada bugün telefonla ulaştım bayan bana nisan 22sinde kabul edilmiş ama sibise giriyorum yanıt vermiyor.

sibise başvurum.

iyi çalışmalar

25 haziran 2013 te sibise %50 raporumla başvurumu gerçekleştirdim. Ancak sonucu henüz gelmedi.Bu konuyla ilgili bilgilendirilmeye ihtiyacım var.Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Sadece internet üzerinden mi başvurdunuz? Defterdarlığa evraklarınızı bıraktınız herhalde, değil mi?

başkanlığa evraklarımızı 25 haziran 2013 te gönderdik henüz cevap gelmedi.

defterdarlığa 25 haziran 2013 te evraklarımızı teslim ettik 2 temmuzda da ulaşmış ancak cevap hala gelmedi.

Eğer siz raporu alıp Vergi Dairesine götürdüyseniz;Raporunuz vergi Dairesindeki evrakların tarih ve işlem sırasına göre Ankara Gelir İdaresi Başkanlığı Merkez Saglık Kuruluna gönderilmesinden sonra kurul kararının geri gönderilmesi ve olumlu ise işyerinize olumsuz ise size ve işyerine bildirilmesi aşamalarından oluşmaktadır. İzmir Vergi Dairesi Başkanlığına başvurduysanız,Google den SİBİS adlı programı bulup TC kimlik ve soyadınızla giriş yaparak, sorguladığınızda "işlemler tamamlandı" diye yazıyorsa Vergi Dairesine sorabilirsiniz.Eğer elinizde rapor yoksa ve Vergi Dairesi sizi hastaneye sevk ettiyse;Siz hastaneye gidip raporu aldıktan sonra ilgili hastane raporunuzu resmi yazı ile bir müddet sonra Vergi Dairesine gönderir.Vergi Dairesindeki evrakların tarih ve işlem sırasına göre Ankara Gelir İdaresi Başkanlığı Merkez Saglık Kuruluna gönderilmesinden sonra kurul kararının geri gönderilmesi ve olumlu ise işyerinize olumsuz ise size ve işyerine bildirilmesi aşamalarından oluşmaktadır. İzmir Vergi Dairesi Başkanlığına başvurduysanız,Google den SİBİS adlı programı bulup TC kimlik ve soyadınızla giriş yaparak, sorguladığınızda "işlemler tamamlandı" diye yazıyorsa Vergi Dairesine sorabilirsiniz.

[FONT=Arial]Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor ne dmek arkadaşlar abimin vergi başvurusu yapmıştık vergi dairesinde takip numaramızla baktık bu yazıyor[/FONT]

Arkadaşlar hepinize teşekkürler, bu yazıyı okuyarak islemlerimi gerçekleştirdim durumumun bugün maliye bakanlığından 40% olarak onaylandığını ogrendim darısı sizlerin basina

Üst Alt