Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıcak kemoterapi (hipek) gören var mı?

Saba44

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim eşim kolon kanseri sebebiyle 1 yıl önce ameliyat oldu, ardından 6 ay kemoterapi gördü ancak kemoterapi herhangi bir fayda sağlamadığı gibi, kanser eşimin karın bölgesinde iyice yayıldı.
Daha sonra kemoterapi ilacı değiştirildi ve 2 kür daha aldı ancak o da işe yapamayınca bir doktorun tavsiyesi üzerine yaklaşık bir ay önce özel bir hastanede eşim ameliyat edildi ve karın bölgesinde gözle görülen bütün tümörler temizlendi, bu arada eşimin rahmi, yumurtalıkları, karın zarı, kalın bağırsağın büyük bir kısmı ve mesanesinin küçük bir kısmı alındı.
Daha sonrasında ise sıcak kemoterapi uygulandı. Doktor ameliyatın iyi geçtiğini ve bir daha bu hastalıkla karşılaşmayacağımızı söyledi.

Benim sormak istediğim hipek (sıcak kemoterapi) tedavisi görenlere, bu tedaviyi görüşte hastalığı nakleden var mı, ayrıca eşimin nelere dikkat etmesi gerekir. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Allah bütün hastalara şifa versin.

Üst Alt