Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sicil amirim hangisi oluyor? İkinci amirin vereceği not ilkinin üzerinde olabilir mi?

Konular
62
Reaksiyonlar
0
ben ilçe milli eğitim kadrosundayım bir lisedede görevlendirmeyim.benim 1.sicil amirim okul müdürü 2.ise ilçe milli eğitim müdürümü oluyor yani bana ilk notu okul müdürümü verecek. okul müdürü 60 ve üzeri not verip ikinci sicil müdürüde 60 ve üstü not veriyormu. ama beni okul müdürü nasıl olduğumu biliyor..

ikitisatcı;

Şimdi şöyle oluyore: Okul müdürü sana kanaat notu verir. 2.kez meb müdürü verir. Bundan sonrası kaymakama veya valiye bağlı .
Nasl yani? ,, Okul müdür 70 verdi meb müdürü 80 verdi , kaymakam da 90 verdi diyelim senin sicil notun 90 dır. Yani kaymakam'a veya valiye bağlısın

okul müdürü 60 ve üstü verirse direk geçeriz o zaman diğerleride notumu kırıyo temel ve hazırlayıcı eğitimlerden 88 -90 aldım bunlarında etkisi varmı..şimdiye kadarda disiplin cezası vs almadım..

adaylığımızı 1.sicil amirimi kaldırıyo..100 puanda verebilirmi direk

2011 yılı itibariyle devlet memurları artık sicil almayacaklar dolayısıyla sicil amirleri oldu disiplin amiri :eek:

o zaman benim nasıl olduğumu okul müdürü biliyor... eğitimleride geçtim 88-90 ile disiplin cezası vs de almadım o zaman yüksek notmu verir..adaylığımın uzamasından korkuyorum..

Üst Alt