Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sidar Yüksel'in Büfe Açma Talebi için İmza kampanyası

BDP li vekillerinde sana destek verdigini söylüyorsun, madem destek veriyorlar, diyarbakır belediyesi BDP li degilmi, imza atacaklarına başkana söylerler iki dakikada hallederler, böyle bir kampanyaya ne gerek var,

Haklısın kardeşim ama iş öyle olmuyor işte bende ilkin senin gibi sendim :(

İmzaladım Sidar. Dilerim istediğin gibi sonuçlanır girişimin.

Haklısın kardeşim ama iş öyle olmuyor işte bende ilkin senin gibi sendim :(

Çok sagol oturanBoga kardeşim

İmza veren dostlar kandi eş ve dostlarınıza duyurun bu kanpanyayı imza sayısı nekadar çok olursa okadar baskı oluşturabilirim belediye üzerinde....

sidar_yuksel;

O tür yerler rant getirisi büyük olan yerlerdir, ayrıca belediyeler o tür yerleri açık artırmalı ihale usulü vermek zorundadırlar, öyle imza kampanyası ile olacak işler degildir,

Haklısın ama halkın gücü her şeyi geçer kardeş sen imza at onlar bunu kale almasa ben kararlıyım gerekirse açlık gırevine girecem.

Not yeni mesej atığımda eski mesajlarım neden yeniden yazılıyor anlamadım...

ümidini kırmak istemem ama nereye gidersen git orayı senin istedigin şu şartlarda sana yedirmezler

Tamamdır ablam:) İmzaladım.

Çok sağ ol melek abla şe dosta da soyle ablam...

completetime kardesim iyi niyetinden zere kadar şüpem yok, benim umudum kırılmaz kırılsaydı 7 yıl içinde kırılırdı yedi yıl sadece belediyeyle uraştım şimdi halktan destek alıp gideceğim olmasa aclık gırevine girip sonuna kadar gideceğim zaten yaşadıgımız hayat hayat degil varsın yaşamayalım...

110 defa görüntülenmiş ama 110 imza yok demeki demden düşenin helinden damdan düşende anlamıyormuş :(

Ruu sağol kardeşim

Haydi dostlarım kısa zamanda bu imzaları çogaltmalıyım desteğinizi bekliyorum...

Arkadarşlar desteginizi esirgemeyin ben başarılı olursam bu diğer arkadaşlar içinde bir emsal olacaktır ve belediyeler teleplerimiz karşısında okadar vurdum duymaz olamayacaklardır artık!

Üst Alt