Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemen Sirion 2 kulak içi telefondan ayarlanabilen işitme cihazı satılıktır

Gokhan541

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba ;
2 ay önce siemens sirion 2 kulak içi sol işitme cihazı aldım işim gereği almam gerekti 15 gün önce kulak ameliyatı oldum ve ihtiyacım kalmadı cihazı hiç kullanamadım 22 ay garantisi devam ediyor 36 tane pil duruyor. Şuan ihtiyacım olmadığı için satmak istiyorum cihaz 16 kanal 32 bandlı ve telefonda ortama göre Televizyon, Gürültülü, Müzik ve Genel Özellikleri bulunur telefondan ses acma kapama yapabiliyorsunuz cihazı 2300 TL aldım ve 1800 TL pilleri kutusu faturasıyla almak isteyen varsa satabilirim.Değerlendirmek isteyen varsa resimleri atabilirim ulaşmak isteyenyazabilir gokhanvatansever54@gmail.com

evet detayları konusalım istersen whatsapttan 537 872 62 71

Her kulağa olmaz kulak içi

Benimki gibiymiş aynı

konu dısı ama kulaktan ne amelıyatı oldunuzda ısıtmenız gerı gelıp cıhazı bıraktınız.bırde mazur gorun gurultu onlemesı ıse yarıyormu.
cıhaz benım ılerı ısıtme kaybıma uymaz. yenı cıhaz almayı dusunuyorum ama odyo koltuguna oturmaktan fena halde tırsıyorum. genede arastırmaktan gerı durmuyorum:(

timpanoplasti ameliyatı oldum evet gürültü önlemesi işe yarıyo söyle dısarda arac sesleri falan beyni tırmalamıyor.

gecmıs olsun. yanı duzelebılır kısmındanmıs duzelmıs:)
flora kalıp kulak ıcınde pahalı ama degıstırırsenız olur.

evet iş görsün cihaz almak isteyene yardımcı olurum fiyatta

Kalıp değiştimi sıkıntı olmaz.Herkez kullanabilir.Bende bir hafta önce SİEMENS orion 2 sol kulak için sipariş verdim.Henüz gelmedi.Almanya da yapılacağı söylenmişti.Memnun kalırsam 6 ay sonrada diğer kulağıma almayı düşünüyorum.

doğrudur kalıba uygun döküm yapılıyor. bütçesi 0ı aşan için ideal 2. el

Almak isteyen olursa kalıp dökümüde göz önunde bulundurup yardımcı olurum fiyatta

cihaz garantisi devam etmektedir. ilgilenenlere yardımcı olurum

Yapılmış cihazın ne kalıbı olcak hazır cihaz kulağa takcanız

Üst Alt