Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens 3 mikrofonlu püre modeli almak üzereyim. Tecrübelerinizi yazabilir misiniz?

1930cuma

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir işitme cihazı satan yere şu anki cihazımın bakımı için gitmiştim orada bana siemens in 3 mikrofonlu püre modellerini anlattılar fiyat olarak 4.500 den başlıyor muş. Mikrofonun biri kulak içindeymiş bu hoşuma gitti henüz denemedim ama deneyerek almayı düşünüyorum siz bu konuda tecrübe edinmiş arkadaşların tecrübelerinizi burada paylaşabilir misiniz. aynı zamanda 12 yıldır siemens cihazı kullandım siemens e devam etmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar 1px püre olarak bişiniyor muş. hiç kullanan yok mu

1930cuma

Bende Siemens signia pure kullanıcıyım pure 3 bx kullandım memnun kaldım şimdi yeni bir üst modelini aldım pure 312 3nx aldım ilk günü ses tonu yumuşak ve doğal geliyor ilerleyen günlerde nasıl olur bilmiyorum inşallah bunda da memnun kalırım.

cevap için teşekkür ederim eksik olmayınız.

Sigina (siemens) Pure 5NX kullanıyorum, oldukça memnum. Eğer telefonuz iphone varsa tadında yenmez :) Hele keşke bilgisayarlar doğrudan bağlanma olsa.

Yaşadığım bir örneği;
Normal yürüyüş yapıyorsunuz, önünüz'de araba var. Arkada araba yok.
İleri doğru yürürken araba sesi duyarsınız.
Yürüme esnasında sadece kafanızı arkaya doğru bakarsanız araba sesi baskılıyor yani araba az sesi duyuyorsunuz.
Tekrar kafanızı önüne bakarsanız araba sesi yükseliyor.

Kısaca cihaz sensörü var. Önünüze nereye bakarsanız arkada ki sesleri baskılar.

Üst Alt