Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens 8 kanallı, iki mikrofonlu cihaz nasıldır?

komancero

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba babam için işitme cihazı alacağız siemens işitme cihazını alacak galiba 4 kanallı , 2 mikrofonlu imiş ve 900 tl fiyatı cihaz nasıldır, fiyat iyi mi tavsiye rica ediyorum?

düzeltiyorum 4 kanallı cihaz

Cihazın modelini ve tipini(kulak içi, kulak arkası gibi) tam yazarsanız yorum yapılabilir. Pek çok değişik model var.

kulak arkası hocam ve bilmiyorum modelini hangisidir acaba?

%45 sağ kulak için alacağız ayrıca sol kulak %85

modeli belli olmamakla birlikte 8 kanallı çift mikrofonlu bir cihaz için 900 lira oldukça uygun bir fiyat. yalnız 8 kanallı olduğundan iyice emin olun. zira 4 kanallı giriş seviyesi cihazların fiyatları bile 1100 liradan başlıyor. önemli olan babanızın sözkonusu cihazdan memnun kalması, sesleri yeterince duyabilip konuşulanları anlayabilmesi. sesler doğal gelmeli, mekanik bir ses gibi gelmemeli. bir şey yerken, çiğnerken cihaz ötme yapmamalı. bu ve daha başka koşulları da yerine getiriyorsa sözkonusu cihaz alınabilir, fiyatı bence makul.

kgokce;

hocam db yi bilmiyorum babam da bilmiyor raporda vardır rapor yanımda değil
hunsal hocam teşekkür ederim babam dikkat etmesi gerekenleri, yazdıkarınızı, ilettim babam çok emin değil 8 kanal olduğundan ama sanırım bi yanlışlık olmuş cihaz 4 kanal

4 kanal 2 mikrofon 900 liraaa
ben 5 yil once 2850 liraya almistim cihazimi memnun sayilirim gerci
dikkat edin hani dijital diilde size timerli mimerli bisi okutmasinlar

shukufe;

teşekkür ederim onu bi soracağım, dediğiniz gibi analog olabilir

babama sordum cihaz dijital imiş shukufe hocam yine söyledim dikkat et dijital mi diye zaten faturada da görünür dijital olup olmadığı

Üst Alt