Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siemens BestSound Nitro CIC 301 işitme cihazı hakkında bilgi..?
merhaba ben cihazı kullanıyorum fakat ilk ay mükemmel derece de ses alıyordum herşeyi net duyabiliyorsunuz sesleri ayırt edebiliyorsunuz. kapalı odada cam açmadan mesela ambulans araba gürültülerini bile dahi duyabiliyorsunuz. çok iyi olmasından öte bir sürü kanalı var cihazın. istediğinize ayarlayabiliyorsunuz.
siemenste kendileri ayarlıyorlar.. fakat bu cihaz çok pahalı 5.bucuk milyar aynı zamanda özel kurulum programları var her bayide bulunmuyor.
ayarlama yapıyorlar örneğin 1. evrensel 2 televizyon 3 telefon 4 kapalı alan 5 gürültülü ortam 5 sessiz ortam 6 müzik gibi.
tek tuş ile basıp (mesela 3 kere tıkladığında cihaz telefon moduna giriyor)
çok iyiymiş yaa ben audio service markalı bir cihaz kullanıyorum ama şöyle bir sorun var ilk taktığımda süper herşey çok net fakat aradan bir kaç saat geçtikten sonra performansı düşüyo cihazı takmadan bile duyabileceğim sesleri anlayamıyorum sesler karışıyor bu neden olabilir acaba? yaklaşık 3 ay oldu alalı fakat ben toplasanız 10 gün kulllanmadım alışamıyorum yada alışmak istemiyorum anlayamadım.sizce yani yıllardır kullanan kişilere soruyorum sorun cihazdamı bendemi ?
yanlış seçim yapmışım desenize üzüldüm şimdi acaba iade etsem alırlarmı ki? önerdiğiniz markalar neler işitme cihazı alırken nelere dikkat etmeliyim ki bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen. hatta samsun yaşayan varsa aranızda bana yer önerebilirmi? şimdiden teşekkür ederim.
Fındıkzade İşitme Cihazları olarak siemens ürünleri satmaktayız. BestSound teknolojisini de içinde barındıran Siemens Eclipse cihazı gizleyen özel tasarımı ile dışarıdan görünmemektedir.
Daha fazla bilgi ve size özel çözümlerimiz için sizlere yardımcı olmak isteriz.