Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens centra 701 model işitme cihazı yankı yapıyor..?

nuran

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar siemens centra 701 marka iki günlük deneme için aldım programlaması falan yapıldı epeyde uğraştılar ama ses yankı yapıyor biraz özellikle evde otururken dışarıdan geçen araba sesleri çok yüksek geliyor kulağıma.iki gün sonra geri vereceğim.programı düzeltebilirlerse belki alırım ama düzelmezse ne yapacam bilmiyorum.
fiyat olarak kampanyadayız dediler normalde 4800lira şimdi2500lira dediler ne kadar doğru emin değilim.
oticon için bana uyabilecek hangisi var bilen var mı
kaybım her iki kulakta 98db...20yıldır cihaz kullanıyorum ama hep analog kullandım ilk defa dijital kullanacağım ben bi fark göremiyorum gerçi ama analoglar artık üretilmiyormuş.....
yoksa oticon analog var elimde ödünç aldığım çok güzel bulsam aynısından alırım...oticon 390plbundan elinde olan varsa alabilirim

o parayı vereceksen neden siemens? widex ve phonak denedin mi?_

oticon denedim phonak ve widex yok buralarda.....bunu deneme için iki günlüğüne aldım ya belki almam yankı pek geçmedi ayar düzeltemezlerse almam... gerekirse başka ile gidip bakacam artık hayırlısı bakalım şu kendimin oticon analog bulabilsem alırdım hiç düşünmezdim çünkü dijitali sevmedim ben....
elim mecbur birazda ne yapayım eldekilerden iyi olanı seçmeye çalışıyorum.....imkanlarım dahilinde..

widex in şubeleri sınırlı zaten. istanbulda bile avrupa yakasında beş altı yerde var.
kulağın rahat değilse hiç fazla bekleme derim. sana yakın olan bir ilde diğer markalar hakkında bilgi edinmek için gitmende yarar var.
orada en azından hepsini deneyip memnun kaldığında karar verirsin..

kaç saattir internet başındayım biraz araştırdım oticon sumo aklıma yattı gibi ama xp ne dm ne aralarında ne fark var bunu ben anlamadım...

nuran sen epey zaman isitme kaybi yasiyor cihaz kullaniyorsun zannedersem yani tecrubeli olmalisin
siemens cok iyi marka ama servis isleri pek oturmamis galiba firma degismesi olan yerlede yani el degistiren firmalardan korktum ben gaes gumas yuzunden yoksa bende siemensi cok begenmistim sesi hosuma gitmisti ne yalan soyleyim oticon o kadar begenmedim denedigimde ama koklu marka diyorum oticonu
siz masem dijitali pek begenmiyorsunuz bu siemensin yari dijitalleri var daha kolay alisirsiniz hemde yari analog oldugundan daha ucuzdur
bu ileri kaybiniza ragmen analoglardan fayda gormenize sasirdim

siemens centra yı geri verdim yankı düzeltilemedi bitürlü...oticona söyledim sumo nun ikisini de getirecekler haftasonu bakacam bakalım.benim iki kulakta 98db kayıplı ama 20yıldır cihaz kullandığımdan falan heralde analogdan daha memnunum ben bozulmamış olsa tamir olabilseydi yeni almak aklıma bile gelmezdi.şimdi tamirde olmadığı için mecburum yeni almaya.
işin ilginci ne biliyon mu shukufe ben cihazı sol kulağa takıyorum sağ da cihaz yok ama babam veya kız kardeşimle sağ kulakla gayet iyi telefonda konuşabiliyorum...normal konuşmaları ise mümkün değil almıyor sağ kulak...bu da bana ilginç geliyor....cihaz olan kulakla hiç kullanamıyorum telefonu....

masallah masallah dilini isirda oyle soyle
valla telefonu kucukl;ugumden beri hic kullanamadim ben dudak okuyorum ses duymak icin takiyorum isitme cihazini eger takmazsam evden adim atamam disari
benim vardi senin sordugun oticon analogda hic anlamadim bisey koyde ihtiyarlara verdim nasil senin kaybin gibi benimdedijitalle seslerden rahatsiz olmadan daha rahatim analoglardaki sesler kulagimi acitiyordu

Üst Alt