arkadaşlar siemens centra 701 marka iki günlük deneme için aldım programlaması falan yapıldı epeyde uğraştılar ama ses yankı yapıyor biraz özellikle evde otururken dışarıdan geçen araba sesleri çok yüksek geliyor kulağıma.iki gün sonra geri vereceğim.programı düzeltebilirlerse belki alırım ama düzelmezse ne yapacam bilmiyorum.
fiyat olarak kampanyadayız dediler normalde 4800lira şimdi2500lira dediler ne kadar doğru emin değilim.
oticon için bana uyabilecek hangisi var bilen var mı
kaybım her iki kulakta 98db...20yıldır cihaz kullanıyorum ama hep analog kullandım ilk defa dijital kullanacağım ben bi fark göremiyorum gerçi ama analoglar artık üretilmiyormuş.....
yoksa oticon analog var elimde ödünç aldığım çok güzel bulsam aynısından alırım...oticon 390plbundan elinde olan varsa alabilirim
fiyat olarak kampanyadayız dediler normalde 4800lira şimdi2500lira dediler ne kadar doğru emin değilim.
oticon için bana uyabilecek hangisi var bilen var mı
kaybım her iki kulakta 98db...20yıldır cihaz kullanıyorum ama hep analog kullandım ilk defa dijital kullanacağım ben bi fark göremiyorum gerçi ama analoglar artık üretilmiyormuş.....
yoksa oticon analog var elimde ödünç aldığım çok güzel bulsam aynısından alırım...oticon 390plbundan elinde olan varsa alabilirim