Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens nitro 3 mi işitme cihazı kullanan var mı?

Kral1910

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba forum kurallarindan pek haberdar degilim yanlis yaptiysam ozur dilerim simdiden ben 71 72 kaybi olan biriyim siemens nitro 3 mi cihaz almak uzereyim kulak ici olarak sizce memnun kalirmiyim daha önceki cihazlarimda hep husran yasadim bu seferde husran olursa psikolojik olarak cokecegim tamamen kullanan arkadaşlar varmi acaba fikir verirseniz cok mutlu olurum saygılar sunuyorum

işitme testinide paylaşabilirmisin? ama fikrimi soracak olursan hüsrana ugramamak için 71-72ye kulak arkası cihaz kullanmak daha mantıklı

siemens nitro cok guzel bi cihazdir.kulak icinde israr etmeseniz daha iyi olmazmi kaybiniz baya yuksek cunku

Bence de önceki hüsranlarınızı bir daha yaşamamak için kulak arkası seçin. Çünkü duymak estetikten daha önemli ve gereklidir.

merhaba bende siemens pure 3bx kulak arkası modeli kullanıyorum. daha önce oticon kullandım memnun kalmadım açıkçası. ama siemens kullanmaya başladım. çok memnunum.

Üst Alt