Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens Nitro 301 CIC nasıl bir cihaz?

gamze1988

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
0
her iki kulağımda da % 85 işitme kaybı var... tek kulağım için birkaç gün önce sıemens nitro 301 cıc model cihaz aldım.. duymayı unuttuğum sesleri duyabiliyorum suan ama bu model cihazı kullanan arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum...

bana da 3500dediler o cihaz için şu an centra deniyorum olmazsa onu getirelim dediler.

nitro cic 16 kanal olan cihazı 3 ay önce 3000 TL.ye aldım.

ses kalitesi nasış nitronun oticon agıl kadar kaliteli sesi varmı

ben nitrodan ses olarak çok memnundum fakat kulak kanalım dar olduğu için bana uymadı 2 hafta sonrasında durmayan bir ötme başladı.. sence oticon nasıl? memnun musun?

nitro cic 16 kanal 120-125 db kadar karşılıyormuş. duysanın sitesine girerseniz orda db göstergeleri var. cihazdan ben memnunum ama bu kişiden kişiye değişiyor ona bişey diyemem. ondan önce A&m AURORA 11 marka cihazı 6-7 yıl kullandım hiç arıza yapmadı. elimde bir tane sıfır bir tanede ikinci el cihaz var hala sağlamdır kutusunda incelemek isterseniz link aşağıda. oticon ve siemens markalar kalitelidir ama denemeden almayın birde danimarka malı olan cihaz var markası hatırlayamadım.

http://www.engelliler.biz/forum/alim-satim/76923-satilik-kulak-arkasi-dijital-isitme-cihazlari.html

Üst Alt