Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens Nitro 301 SP işitme cihazı..?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
şimdi yıllardır kullandığım ve memnun kaldığım bir cihazım var. interton SA-80 D cihazım var pil yuvası 13..neyse biri elimde sıfır cihaz var 500 tl ye verecek cihaz yedek olarak kullanıcam cihaz modeli simens nitro301 sp var.
benim cihazımın 6 kanallı 3 programlı 2 mikrofonlu diye geçiyor.
bu almayı düşündüğüm cihaz
Nitro 300/301, Siemens'ten alınabilecek daha düşük güçte işitme cihazıdır. BTE (Kulak Arkası) yardımcıları veya Özel ITE (Kulak İçi) olarak mevcutturlar. BTE modellerinde 80dB ve ITE modellerinde 70dB kazanç ile işitme kaybınıza güçlü bir çözüm sunar.

Bu işitme cihazları, işitme cihazlarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış çok çeşitli özellikler sunar. Bu özellikler şunları içerir:

• 8 Kanal - Kanallar, işitme cihazlarınızın işitme kaybınız için programlanmasını sağlar. Ne kadar çok sahipseniz, bireysel ihtiyaçlarınız için o kadar spesifik olarak yapılabilir.
• Geri bildirim Durdurucu - Bu, bazen oluşabilecek rahatsız edici geri bildirim seslerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
• e2e Kablosuz - İşitme cihazlarınızı, size en iyi ses kalitesini sağlamak için birlikte çalışması için senkronize eder.
• Soundsmoothing - Bu özellik, beklenmedik ani gürültülü sesleri hafifletmeye yardımcı olur.
• Konuşma ve Gürültü Yönetimi - Konuşma sesini daha net anlatan arka plan gürültüsünü ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
• e-Ön Cam - Bu özellik, net bir ses sağlamak için rüzgar sesini engellemeye yardımcı olur.
• Sesli Öğrenim - İşitme cihazını kişisel ses seviyenize ve ses tercihlerinize uyarlar.
• Veri Günlüğü - Bu özellik işitme cihazlarınızdaki verileri kaydeder, böylece işitme uzmanınız bunu analiz edebilir ve işitme cihazlarınızdan en iyi sonuçları aldığınızdan emin olun. diye geçiyor bilgiler..pil yuvası 675..
acaba eş değer mi..bu cihazı bilen var mı..birde 13 ile 675 pil farkı nedir?

ben bu nıtroyu cok begenmıstım.ses kalıtesını fılan. ama ceptekı para yetmemıs odyocuda begendıgım ıcın galıba tek kurus ındırım yapmayınca vaz gecmıstım. almıcagımı ogrenınce butun seslere abanıp benım kulagımı tacız etmıstı satıcı odyocu. paran yetıyor begenıyorsan kacırma.
ama bı var 13 nolu pıl daha hafıf. kulaga asılan yuk az. sızın dedıgınız kocaman pıl. burasını sevmedım.
bıde nıtronun kabınını kaba buldum kendı kullandıklarıma gore.
adam sende duymak ıcın davul takabılırım. halada hevesım var bu nıtroya ama resondu tekrardan denemeden almam nıtro. alırsamda o odyocuya gıtmem baskasını ararım.

i13 ile 675 pil fark kendi deneyimim:
İşitme cihazı pilleri günlük 16 saat kullanımda 5 ila 20 gün arasında hizmet verebilme gücüne sahip

pilin boyutu ve işitme cihazının ihtiyaç duyduğu enerjiye bağlı olmakla beraber ortam şartları da etkili olmaktadır. Genellikle daha küçük piller büyük pillere göre daha kısa sürede tükenmektedir.

İNTERTON GAN 290 TAVSİYE EDERİM

bu cihaz firma kapandığı için uygun rakama verecek iyi bir cihaz modelimidir..kullandığım cihazla aynımıdır.alırsam iş görür mü..yedekte tutcam zaten..yani 675 dahi iyi dir dediniz doğrumu?

yedekte tutmak ıcın guzel secenek.
fırma kapanmıs dıyorsunuz. sıemens hızmet saglamaz buna gore bunu goz onunde bulundurmakla beraber 500 lıraya hıcbır cıhaz alamazsınız.
saglamlıgından emınsenız yedek ıcın alınabılır ama. ayr yaptırmanız sorun olabılır.
benım bı cıhazım fırma kapandıgı ıcın ayar programını kımse bılmıyordu. yapılamadı.
tamır ıcınde taaa ne zaman 950 lıra para ıstemıslerdı. programını bılmeden ayar yapamadıklarından o parayı vermeden cıhazı attım cope.
13 nolu pıllı tercıh ederım sahsen. ıkı uc gun daha cok kullanmak ıcın kulaga agır yuk ıstemem ben olsam.

ayar yaptırabılecekmısınız. satan sahıs ayarı begendıgınız gıbı yaparsa sıfır cıhaz alın. bu sıze yedek ıcın ıyı olur. sıemens saglam bır markadır.sonra zaten begendıgınız ayar durur cıhaz dayandıgı kadar.

Üst Alt