Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens Nitro CIC işitme cihazı kullanan var mı? Önerir misiniz?

sinan147

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben yeni işitme cihazlara karar verdim bu kanal içi cihazlar [FONT=Verdana]Siemens Nitro CIC[/FONT] bu cihazları kullanan arkadaslar varsa buraya yazsınlar kimler memun kimler memun degil herkes burada olsun herkes birbirimize yardımcı olsunlar benim işitme kaybım %83ve 80 sag sol
fayat konusuda 3.500 tanesi ikisi 7.000 pazarlık yaptım 5.000 yaptılar eger bu cihazlar işimi görmezse kulak arkası vercekler cihazda bunlar siemens nitro sp arkadaşlar bu cihazı kulan varsa veya memun kaln varsa yazsınlar herkese saygılar..

benim işitmem seninkinden biraz daha iyi gibi kalınlarda 30 civarıda başlıyor ve incelerde 90-100 e kadar devam ediyor. 10 gün önce nitro mi3 cic cihaz sipariş verdim bir kaç gün içinde gelecek o zaman cihazın performası ile ilgili olarak sana bilgi verebilirim. Nitronun hangi modeline 5000 dediler bilmiyorum ama benim söylediğim cihazlar için senden çok daha ucuza pazarlık yaptım bilgilerine...

Üst Alt