selam arkdaşlar,, ben şu an Siemens cielo sp marka işitme cihazını 6 senedir kullanmaktayım,şükürki memnun kaldım,, artık eskimeye başladı yenisini almak istiyorum,, yeni çıkan simens puro marka işitme cihazı almayI düşüyordum,, fiatı is 2500-3500 tl arasında bir fiyat verdiler,, bana 3500 tl lik işitme cihazın sesi çok yumuşak ve net ve anlaşılırdı fiyatı ise de gerçek 5400 tl olduğunu kampanyamız bulunmakta olup 3500 tl ye sahip olabilirsiniz demişlerdi tabiki Aralık ayında idi( pazarlama tekniği mi acaba) . o zaman almak için uygun değildim . şimdi ise almak niyetindeyim tekrar fiyat almak için simens bayisini aradığımde simens Orion marka cihazın yeni çıktığını 12 kanallı ve bütün özellikler bulndurduğunu fiyatın is 2500 tl olduğunu( 2014 model) çok simens puro marka modelin daha üst model olduğunu söylediler. ama bu cihazın deneme testi daha yapmadım. aklım hep simenste başka modelleride denedim nedense simensi sesi kadar kaliteli vermiyor..... cihaz alırken fiyatına en sona bırakmalıyız tabiki çünkü sesin bize en iyisi hangisi veriyor hangisi bize uyuyorsa onu tercih etmeliyiz.... SİEMENS ORİON MARKA MODELİ İLE İLGİLİ YADA SİMENS PURO MARKA MODEL İLE İLGİLİ TERCUBELERİNİZ VARSA PAYLAŞIRSANIZ MEMNUN OLURUM.( İLERİ DEECE İŞİTME KAYBIM BULUNMAKTADIR)