Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens püre 3bx, Beltone ally364, Aaria 4dr, Malco conteo-5 işitme cihazları..?

aslan1223

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim anlamada problemlerin var size odyonun testinin deki sonucunu yaziyim
Sağ kulak hz 125 dB 30 ,250-40,500-40,1000-30,2000-35,4000-40,6000-110,8000-100 dür
Solda ise hz125-db25,250-40,500-40,1000-30,2000-35,4000-70,6000-80,8000-70 dir ve bana işitme cihazi önerldi bugün işitme cihazi merkezlerine gittim ve hemen hemen hepsi siemens i kötüleri bende anlamadım neyse arkadaşlar sizi yormak istemem yaşim 17 o yüzden pediatrik grubu işitme cihazi lazim
Elimde 4 seçenek var
1) siemens püre 3bx
2)beltone ally364
3)aria 4dr
4)malco conteo-5 tir
Sizden ricam bu 4 cihaz arasında bir fikir uretmeniz
Ben tiz sesleri anlayamıyorum ve buda okul hayatini çok etkiliyor
Değerli yorumlarinizdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Senin durumunda, 80 dB ve üzerinde işitme kaybı olan frekanslar için işitme cihazları pek bir işe yaramayacaktır. Her iki kulağında da 250-4000 Hz aralığı için cihaz denemen gerekiyor. 6000-8000 Hz'deki sesleri duyurabileceğini söyleyenlere inanma. Ya işi bilmiyorlardır ya da kötü amaçlı pazarlamacıdırlar.
Kendini birkaç cihazla sınırlama. İstediğin kadar cihaz deneyebilirsin. Okulda denemeden sakın cihaz alma.
Geçmiş olsun.

Maalesef hepsi kapının önünde deneme izin veriyorlar bide hocam benim sorunum tam olarak ne acaba sizce

Ne önerirsin tam olarak

17 yasindasiniz pediatrik grubu cihaz almaniz onerilmis:eek:o yasta cihazini idare edemeyecek neyin seni rahatsiz edecek oldugunu bilemeyecek soyleyemeyecek yasta degilsinki su cok bilenlerde bi alem:eek:
bitek kulak kalibiniz cokca degistirilme gecistirilecek bisey icin neden pediatrik ebeveynlerin idaresindeki cihazmis gibi:p
istedigin cihazi alirsin simdiki gencler teknolojik cihazlarda ebeveynlerini fersah fersah uyutur:eek:
yalniz buyuklerin parayi kitacak gibiyse kulak ici alma ama senin kaybin icin kulak ici daha iyiymis gibi duruyor annen baban kulak kalibi icin parayi kitmayacaklarsa
ben resound markasina hayranim:eek:ne guzel ipadinla beraber kullanacagin cihazlari cok hosuma gittide cok ileri isitme kaybimla olmuyo iste:(
mehmet bey iyi seyler soyluyo ama disarida deneten odyocu bende gormedim
en azindan kapiya cok araba cevre seslerini dinle bide ayaga kaktiginda topuklarini vura vura yuru bide tuvalete gitcem de muslugu bi akit hizlica

Benim algılamama sorun va ve dudak okuyorum ayrıca kelimeleri yuvarlıyorum bu alışkanlıktan Vazgeçmem gerekir doğru değilim ?
Cihazları denedim ama bilmiyorum bi türlü içime sinmiyor dedığiniz gibi gürültü BaM bom sesleri çıkmıyor ama bi türlü içimede sinmiyor cihazlar çok pahalı ama babam beni çok seviyor en iyi cihazi almak istiyor yani demek istediğim bu verdiğim cihazlar arasında sizce bana uygun olan hangisi içimden bi ses bana simens diyor ama gittiğim diğer medikal diler bana simensi kapidan içeri bile sokmam diyor
Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada tiz sesleri anliyamayorum kaba seslerin mükemmel olduğu için kulaiçi önermiyorlar

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saf ses ortalama 35 EE 35

siemens cok pahali:mad: pahali olan modeller iyi ama oyle alt siniftakilerde pahali olmakla beraber bi halta yaramiyor mesela oryon allayip pullayip ovup zorla kakalama ugrasmisti odyocu:(hic begenmedim kii oda pahalica
bi intius deneyim dedi birak allahaskina hicbisey anlasilmiyo:mad:
senin konusmayi anlama db lerin cok iyi kelime yuvarlama dedigin sey baska seylerde kaynaklanmistir
kulak iciler tiz seslerde kotu pesleri iyi olanlar icin daha iyi gibi biliyorum

Üst Alt