Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens Pure 7 Primax aldığım fiyat nasıl sizce?

ottoman

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu cihazı alan var mı aranızda?

Sizden özelden veya buradan bu cihazı kullandıysanız bana ulaşırsanız sevinirim.

Bu cihazı ben beğendim.

Fakat o kadar tuzlu ki çiftine peşin olursa 14.000 lira fiyat verdiler.

Sizce bu cihazın ederi ne olmalı?

Özelden veya buradan cevaplarını bekliyorum.

İşitme kaybım bir kulakta 80 bir kulakta 60.

P.tesi sorayim hocam siemens satan odyocu arkadas var fiyatini ogrenirim. Ben siemens denedim 32 mi 30 kanallimi neydi boyle rezil bi cihaz gormedim begenmedim acikcadi phonak naida midir nedir onu denedim sesler cok dogal geliyo siemens bana olmadi on gundur kullaniyorum ayari kulagima olmadi. P.tesi phonak denicem onun kanal sayisi 20 diyodu arkadas. Sesler daha dogal ve net geliyordu kulagima. Varsa onereceginiz kulak arkasi modeller denemek istiyorum. Ayarini tam yapamiyorlar kulagima olmuyor 75 db kayip var cinlama var asiri derecede uygun bi cihaz bulamadim.

bir cihaza okadar çok para verilmemeli bence:/ cihazların ömrü en iyi 2-3 yıldır yani 2-3 yıl için 14 bin tl ve sürekli yenilenen ve nerdeyse her gün yeni özellikler geldiği için 2-3 yıl sonra şöyle geri dönüp baktığında ben neye 14 bin tl vermişim diye üzülmemek için gerek görmüyorum o kadar para koymayı ama param cok diyorsan sen bilirsin.

Ya arkadaş ben bu işitme merkezlerini anlamıyorum denetleme yapılmıyor mu bunlara ? geçen hafta gittigim yer de normal cihazı programıyla el ile ayarlamaya çalıştı şimdi nasıl sesim şu an nasıl geliyor diye bir hafta sorup durdular iyi değil diyorum olmadı diyorum ısrarla biraz alışmanız lazım malesef işitme kaybınız yüksek o yüzden verim alamıyorsunuz diyorlar. Bir süre kullanın alışırsınız demesi deli ediyor beni. Bugun gittiğim bayide ise ram cihazı galiba o cihazla ayar yaptı. (ilk defa görüyorum) yani memnun kaldım widex marka cihazı denedim başa baş konuşurken sesler çok daha net ve güzel geliyordu kulağıma.Dışarıda deneyemedim henüz cihazı .Kalıbı tekrar alacaklar çünkü ilk gittiğim yer kalıbını iyi almamış.İkinci konu ise cihazların fiyatları hangi işitme merkezine giderseniz gidin size bir liste fiyatı çıkartıyolarlar bir de indirimli fiyatı veriyorlar.widex e 6100 dedi indirimli fiatı ise 4000 olur dedi. Daha önceki yer de siemense liste fiyatına 4500 dediler 3800 indirimli olur dediler.Bu cihazlar 2.el mi arkadaşlar nasıl öğrenebilirim?

simens pure primax5 aldım... gerçekten cok memnunum 3 ay olmuş cihaz çıkalı ama türkiye de cok yerde yok bu cihaz... primax 7 ye size verilen fiyattan düşük bir fiyat verdiler banada

Merhabalar, Bayramınızı Mübarek Olsun.
Yeni işitme cihazı almak için birçok yerlerde dolaştım. En son siemens pure binax 3-5-7bx leri hoşuma gitti. Bana 3bx HP önerdi nedense
sol kulağım 80 sağ ise 110 ileri derecede işitme kaybım var.

Bana şunu söylemişti 2 tane cihaz alırsan 4000Tl yaparız demişti 3bx HP için.
Fiyatları da bu,

3bx - 4500 TL 24 Kanal
5bx - 5900 TL 32 Kanal
7bx - 8000 TL 48 Kanal

Yurtdışı fiyat araştırması halen devam etmekteyim.

2 tane Pure Binax 7bx yanına easytek 2 tanede aksesular varda isimleri unuttum onla beraber 3499 dolar civarında yani yaklaşık 10.000Tl ediyor fakat emin olamadığım için bir arkadaşımızda arada amerikaya gidiyor yakın bi zamanda öğrenmesini isteyeceğiz eğer dediğim fiyat doğru ise yurtdışında alacağım.Bu fiyatlar ingilizce sitelerden buldum.

Kendi kendime işitme cihaz ayarıda yapacağım odiyemetri değilim. Bu işlerden anlarım ve 3.cihaz değişim olacak.

Son düzenleme:
twilight

Arkadaşım cihazlar zaten seri numaralı geliyor fatura kestiğin zaman plaka gibi sana işleniyor yani sosyal güvenlikte kayıtar çıkıyor. aynı seri numarayı 2 sefer fatura edemezsin. Evet bir liste fiyatı var distribütör firmaların bayilere vermiş olduğu haksız rekabeti önelemek amaçlı ve listeye göre nakit olursa şukadar indirm yapın kredi kartı olursa şu kadar diye de belirtiyor firma ama sağolsun bazı firmalar okadar ucuk fiyat verip okadar çok indirim yapıyorlar ki hastalar bu sefer ikinci el cihaz mı veriyorlar bize garantisiz cihazmı veriyorlar yoksa diğer fiyat veren firma beni kazıklıyor mu gibi soruları akla getiriyor. ama ucuk indirim yapan kişiler ayar ücreti talep ediyor cihazı tamire gönderdiğinde faiş tamir masrafları çıkartıyor ben askerdeyken dedeme verdiğim cihaza bile aynısı yapmışlar.

Üst Alt