Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens pure micon receiverli işitme cihazı hakkında

yunusemre87

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba, engelliler.biz'e yeni üye oldum. cok heyecanlandım.
bir sorum var. işitme cihazıyla ilgili...

Siemens pure micon 5mi cihazı aldım. her iki kulağımda cihaz var. yeni yeni alışıyorum. fakat gürültü ortamlarda kulağıma gelen sesler bir alçalıyor bir yükseliyor.. bu normal midir???

siemens'de odyometriste sordum durumumu. cihazlarımdan birini aldı. istanbula götürdü bugün. 1hafta sonra gelecek cihaz. bekliyorum bakalım...

sizde böyle bir sorun yaşadınız mı? Siemens pure micon receiverli cihazı kullanan var mı? varsa benimle paylaşabilir misiniz??

SAYGILAR....

otomatik ayarini becerememis iste odyocun:eek:cihazla istanbula gittigine gore ordan ogrenip gelip guzel ayarliyacak. baska cihazi kargo yollardi. miconda cok pahali bi cihaz. hayirli olsun bakalim:eek:

walla odyocu siemensin elemanlarıymış. istanbulda eğitim görmüş.
ben şu anda tek cihazla idare ediyorum. ötekini gelene kadar.
tek cihaz zormuş bea.. :) duymakta anlamakta güçlük çekiyorum. hep iki cihazla kullanıyordum. şimdi birtanesini teknik servise verildiği için tek cihazı kullanıyorum. onun için garibime giriyor :)
teşekkür ederim. başka markalara baktım denedim. en güzel siemens dedim. hayırlsı olsun bakalım :)

oyle valla:eek: egitim gormussede yetmemis demekki:eek: ben naida 3 aldigimda sesler yuksek diye gitmistimde. mudur olani gel ben ayarliyim dedi. ne biliyim ayar isini beceremedigini. oturduk ayarladi. bak bu daha yuksek desemde alisicaksin o sesleri bizde duyuyoruz dedi bana. ammaaa is ordan ciktiktan sonra sarpa sardi. simdi araba geciyo vaaarrrrr diye biriyle konusuyosan o ara gurt diye araba seside gidiyo konusma seside gidiyo:mad: biraz sonra gene bagirmaya basliyo kendi kendine nedense, sen cihaz bozuldumola diyosun. o otomatik isi iyi ayarlanmazsa boyle oluyo. bide alisveris merkezine cihazi kutlamaya gittiydik yemin sana ordaki muzikleri begenmedi galiba benim naida. gurrrrt diye bi ses kesildi. sozde duymak icin cihaz takip gittiydik:mad: ses duymadan dudak okuyup isimi gordum alisveris merkezinde. eve donmek icin cikinca gene cihaz ses vermeye baslamisti. senin odyocuda galiba biraz tecrubesiz.

hmmm olabilir.. alışmak lazım. dişimizi sıkmak lazım.. yapacak bişi yok. sabııırrr ;)

Bende sıemens ace mıcon almak ıstıyorum 48 kanal ve 12 khz dıyo dıger cıhazlardan cok ustun ozelıkler var sanıyede 250 mılyon ıslem yapabılıyomus =) widex dream ve phonak arasında kalömıstım bu sımens aklımı kurcalıyo sımdı ne yapacam bılmıyorum =)

miconlar bessound teknolojiymis yaa:)acaip tuzlu bu arada citlatayim bessoundlar.baya bi ucugunu cucugunu arastirip denedim ben.
amma bide siemenscikleri var bunnarin. bide geneli demiyimde burs olanaklari yuzunden yeni okuldan cikan odyocu calistiriyor bu simens bayasi. birazcik bu tecrubelidir diyen birininde cok kotu bi muamelesini omrum hayatim boyunca unutmayacagim:mad:deyim yerindeyse odyometristlik mesleginin yuz karasi. ama bosverin benim dedigime:eek:dogrucu davut oldunmuydu 9 koyden kovarlar adami, buda bende kalsin.
miconlar cok pahali. ss yumusatma olayini surup iyi para kiriyo simens:eek:ama bak hakkini yemiim iyi ciazdir bessound olanlar.

=) shukufe 2 ay dene me suresı verdi bana bır bayi =) urunu ınceleyıp karar verecem dedım.widex dream 330 u denedım harıkaydı ama buyuk cıhaz =) ama sımens 4 kat daha kucuk kulak arkasında bıle gorunmuyo aynı performansı alırsam sımens daha mantıklı =) yanı kardes odyolojı ıyı ayar yapar menmun kalırsam alacam ıyı yapamazsa ıade edecem dogru oaln bu degılmı

2 ay deneme suresi vermis, bide begenmissiniz, pess bu musteri milletide az degilmis:eek:
ama cidden bessoundlar cok guzel. widwx bende merak etmistim ama odyo sandelyesine otura otura biktim iyice, gozum yemedi onu bilmiyorum.
ne sanslisinki ben bir gun deneme suresi istedimde hickimse vermedi:(

yunusemre87;

dostum bu cihazın fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin?

2 ay deneme süresi vay iyimiş vallaha, nerede işitme konusu, shukufe orada :) :D

bende phonak serisini aldım konuşma netleştiricisi oldukça iyi ama hala daha alışamadım, müzik dinlemekte büyük sıkıntı yaşamaya başladım, bulunduğum şehirde de cihaz ayarı yapabilen yetkili yokki düzelttireyim, mecbur resmi tatili bekleyip memleketten aldığım yere gidecem :/

aldığım zaman 2 gün deneme süresi vermişlerdi, sana iyi kıyak geçmişler vallaha :D :D

analogdan dijitale gecerken insanlar zorlanirmis, ben analog takinca hic konusma anlamazdim.
sakin ola aldigin yedekinden baskasina ayar isi yaptirma, hem para verirsin hemde iyi olan yerleride bozulur kendi bildigini yapar yeni odyocun.ama eskisine gidersen sikayetini soylersin artik bilgisine gore duzeltir
phonakta 4 5 program dedigine bakma tek program.onada otomatik diyorlar.

caner_1616 BEN DE ILK KEZ BOYLE BIRSEYLE KARSILASTIM GÜZEL BİRSEY DENEME SÜRESİ SUAN tek dusundıugum 3,5 saat uzagım ve ayar yaptırmam ıcın nekadar sıklıkla gıtmem gerekir dıye dusunuyorum.

cok zorda kalmadikca ayara gidilmez. sen kulagini sokaktanmi buldunda cihazin uyduktan memnun olduktan sonra ayara gitmeyi dusunursun sastim. bide bir kere daha gidersin. ikinci birkere daha gidince ciddiye bile almazlar, parani almislardir cunkum:p senden baska hayir gelmez onlara gore:eek:

shukufe cok karamsar olma. 2 ay denemelı alacam sorun olmaz ıns = )

Üst Alt