Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens sirion 2p mi orion 2 mi?

ibrahimozt

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar işitme cihazı alacağım kulak içi kullanıyorum fakat doktor raporda kulak arkası önerdi bende işitme cihazı satan yere gittim ve siemenssirion 2p karar verdim fakat onlar ısrarla orion 2 satmaya çalışıyorlardı benim tercihim sirion 2 gri renk oldu iyimi yaptım kötümü yardım edermisiniz 2.800₺ de fiyat verdiler

Dbleriniz kaça kaç ? Önerilen cihazlar hangi işitme kaybına uygun ?

Oticon markadan şaşma ve öyle her markadan satan yere değil, sadece oticon satan yetkili yere git.

ileri derece snik sağ kulak.
işitme cihazı satanlar bana pahalıya düşük cihaz kalitede cihaz veriyorlar hissi uyandırdı da o yüzden.
bana orion 2 verelim dedi ısrarla ancak sirion 2 daha yeni bir cihaz olduğu için onu istedim ve ten rengini vermeye kalktılar ısrarla. ben silver gri almak istediğimi ve 15 gün sonra geleceğini söylediler 2,800 tl verdim bu cihaz için gerçek ten iyimi yoksa vazgeçmelimiyim ?

kulak arkası cihaz

siemens hiç denemedim fakat oticon u 2 hafta kullandım yumuşak ses vs vardı siemens te böyle mi yoksa oticon mu almalıyım daha cihazı almadım fakat oticon a karar verebilirim.

cihazın adı sirion 2 özellikleri şunlar
16 kanal, Frekans baskılama, Uygulamaile kumanda (iOS ve Android)

8NQJ0n.jpg

nJ2BVM.jpg

odyo testini attım

adam gibi bir cihaz alıyım yardım ederseniz.

@Mehmet Akşit hocam bakarmısınız?

oticon sensei SP ile değiştirdim

@ibrahimozt

İşitme cihazından çok, işitme cihazını kimin ayarladığı önemli. Ankara'ya gidebilirsen, Mithatpaşa Caddesinde Gatases var. Uzman odyoloğun yönetiminde bir merkez. Başka odyologlar da çalışıyor ve işlerini fazlasıyla ciddiye alıyorlar. Siemens, Phonak ve Oticon'la anlaşmaları var. Memnun kalacağını zannediyorum.
Geçmiş olsun.

bendende oneri
selis isitme cihazlarina gidin ordaki odyometrist isini iyi biiliyor tecrubeli bide.
isitme cihazida onemli mehmet bey darilmasin. giris sinifi cihazlar daha az memnuniyet sebebi derim.parani fazla kitma. 5 yil beraber yasayacagin can arkadasin cihazdan:)

benim gittiğim odyometris de iyiydisıkıntı yok ancak cihazı aldım oticon.
siemens de aklım kalmasın diye iki modelide denedim vesat

yanlışlık olmasın oticon dan memnun kaldım siemens vesat gibi geldi bana

Markalar arasında pek büyük fark yok artık. Modellere göre kalite değişiyor. Ama sen iyi hissediyorsan, iyidir. Pek fazla kafana takma.

Merhabalar oticon sensei sp daha güçlü sirion 2 p ye göre ve de fiyat acısında oticon sensei daha pahalı. Fiyatlardan anlaşılır zaten ses farkı da fakat sirion2 fiyatı maalesef bana cok geldi. Liste fiyatı o kadar değildi cunku. Yine de güvendiğiniz bir yerse birşey diyemeyeceğim.
Siemensin diğer modellerini denemediyseniz ve denediğiniz modellerde aynı ayar yapılmadıysa da siemens vasat diye hissetmeniz normaldir. Denemenizi yapan kişiyle ilgili bu sorun diye düşünüyorum.
Ayrıca sensei sp iyi bir cihazdır.

Bu cihazlarda marka algısı yok yani anladığım kadarı ile. Yani ille de oticon en iyisi, siemens bir altı denmiyor sanırım.

Bana da 24 kanallı olması lazım, siemens'in, 3.900 TL dedi tandoğan'da bir firma. 700 TL'sini devlet karşılıyormuş filan.

Bende bir araştırayım dedim. Bir de ten rengi olanı mı almak lazım illa. Gri-kırmızı karışımı cihazın rengi hoşuma gitmişti kulak arkası ve küçüktü. Bunlar resmen bağırıyor ben buradayım diye, ten rengi öneririz dediler.

Üst Alt