Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıfır alınan araçta MTV çıkması ve online başvurup ile sildirme

Bunu yaptıktan sonra vergi dairesine raporu götürmeye gerek var mı

geceyry hayır, vergi dairesine gitmekle uğraşmamak için bu işlemi yapıyoruz..

Bilgilendirme; ötv'siz aldığım aracı iki yıl kullanıp ötv'ni ödeyip sattım ve yerine 2. el araç aldım ve yukardaki linkten başvurarak mtv'den muaf oldum, vergi dairesine gitmedim.. bilginize arkadaşlar..

jonjon
Engelli raporunun noter veya hastane tarafından aslı gibidir onayı olan veya aslının vergi dairesine 15 gün içerisinde iletilmesi gerek diyor. Bunun için pdf sini yollamak yeterli olur mu? Bir de ruhsat istiyorlar fotoğrafını çekip atsam yeterli olur mu?

GreatFaith öyle yazıyor ama borç silindi sistemden ve hiçbir evrak götürmedim.. raporu ve ruhsatı götüreceksem netten işlem yapmanın anlamı kalmıyor o zaman, raporum e rapor ve sistemde göründüğü için evrak istenmemiş olabilir..

jonjon

İnternetten evrak yükleme yapabiliyorsunuz. Ruhsat proje rapor gibi

banada sıfır aldığım araç için vergi çıktı. hiç bir işlem yapmadım 1 hafta sonra kendi kendine silindi

Engelli raporumun pdfsini ve ruhsatımın önünün, arkasının ve içinin fotoğrafını çekip kolaj yaptım (1mb dosya boyutu limiti yüzünden) ve yolladım. Bu sabah baktığımda bütün borçlarım silinmişti.
jonjon bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.

Üst Alt