Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıfır araç almak isteyenler bir fikrim geldi!

habip50

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
değerli kardeşlerim,

hepimizin hayallerini süsleyen sıfır araç almak için neden engelliler.biz üyeleri olarak birlikte hareket etmiyoruz?

örneğin sitemizde ve ya bu başlıkta araç almak isteyen arkadaşlar almak istedikleri aracı ve cebindeki parayı yazsın.

bir marka ve modelde uzlaşalım. sonra memleketin herhangi bir ilinden (en uygun fiyatı veren ildeki bayiden) topluca ya

da filo satış benzeri araçlarımızı alalım. böylece pazarlık gücümüzü tavan yaptırırız bence. 10 - 15 - 20 kişiye

ulaştığımızda, (örneğin ben ötv siz 50 - 60 bin arasında bir araç almak istiyorum. 10 kişi bu fiyat aralığında bir araya

gelse 500 - 600 bin liara yapar, 20 kişiye ulaşırsak 1 milyon - bir 200 bin gibi bir gücümüz olur) gidip bir bayiden

pazarlık etsek müthiş indirimli ve avantajlı olur düşüncesindeyim. ne dersiniz yapabilir miyiz?

dediğin çok mantıklı. Bu olay opel ve vosvogende uygulanabilir. Hayır diyecek bir bayide görmüyorum ama gel gelelim aynı anda araç alacak kimse bulmak zor : )

çok mantıklı ben varım şu atamalar açıklansın büyük ihtimalle alanlar olacaktır ben orduda yaşıyorum bir il belirlensin tek bayi tek vergi dairesi 10 kişi aynı anda alsak kişi başı 10 bin karımız olur nerdeyse vw kesinlikle ben zaten atama olduktan sonra tiguan almayı düşünüyorum

Eylül sonunda babam heyete girecek şuan %90'ı tamamlıyor heyette bir sıkıntı çıkmazsa eylül sonu yada ekim başı bmw 3.20i ed almayı düşünüyorum. 2-3 kişi bile gitsek indirim oranı eminim artar.

Üst Alt