Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıfır araç muayenesi için bekletiyorlar..?

samsunlu34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
merhaba sıfır araç aldık tertibat için muayeneye gidecek araç. muayene sırası alamadıklarını söylediler?
tuvturk diyorki geçici plaka ile sıra alınacak bayi diyorki alakası yok?
birde bunun için bekletiyolar bizi şimdi. bilgisi olan var mı ?

Aracı bayi size geçici plaka ile vermeli sonuçta araç normal trafiğe çıkmış oluyor. Bayi bana geçici plaka verip güzergah yazdı ve o şekilde teslim alıp muayeneye götürecektim ancak maliyede sıkıntı yaşamıştım aracı geri vermek zorunda kaldım rapordan dolayı sonra onay geldi ancak 42,300 aldığım araç 56 lira oldu ötv indirimli sonuç olarak geçici plaka vermeli bayi.

normal araç gibi muayene almak gerekiyor mu? yoksa direk gitsek sıra veriyorlar mı? sonuçta engelli aracı geçici plaka ile gidecek oraya birde muayene günü mü bekleyecek?

evet fark eden birşey yok tanıdık varsa önce günü ayarla ogünde geçici plaka ile gidip muayeneni yaptır oradaki yoğunluğu bilmediğim için aynı gün konusunda yorum yapamıyacağım...

Üst Alt