merhaba arkadaslar yaklasik 50 bin tl kadar bütcem var zorlarsam 52 53 bin tl kadar zorlayabilirim.
araç konusunds bir cok secenek var ama aklim karisti sonucta bu arabayi aldigimizda 5 sene boyunca satamiyoruz. mantikli ve guzel bir arac almayi istiyorum. sonradan pisman olmamak icin siz degerli dostlarima sormakta buldum careyi.
dizel otomatik olabilir yada benzin lpg li sifir araclar olabilir . önerilerinizi bekliyorum.
aklimdaki.araclarids size soyluyeyim
honda civic 1.6 Otomatik lpg 48 bin tl otvsiz
skoda rapid 1.6 tdi dsg full 51 bin tl ötvsiz
ikisininde avantajlari ve dezavantajlari var.
sizinde önerebileceginiz yakitta uzmeyecek sorun ve masraf cikartmayacak uzun ömurlu ve ikinci eli saglam olan araclar ariyorum.
tekrar söylüyorum bütcem 50-52 bin tl arasında.
şimdiden vereceginiz cevaplar icin tesekkur ederim.
araç konusunds bir cok secenek var ama aklim karisti sonucta bu arabayi aldigimizda 5 sene boyunca satamiyoruz. mantikli ve guzel bir arac almayi istiyorum. sonradan pisman olmamak icin siz degerli dostlarima sormakta buldum careyi.
dizel otomatik olabilir yada benzin lpg li sifir araclar olabilir . önerilerinizi bekliyorum.
aklimdaki.araclarids size soyluyeyim
honda civic 1.6 Otomatik lpg 48 bin tl otvsiz
skoda rapid 1.6 tdi dsg full 51 bin tl ötvsiz
ikisininde avantajlari ve dezavantajlari var.
sizinde önerebileceginiz yakitta uzmeyecek sorun ve masraf cikartmayacak uzun ömurlu ve ikinci eli saglam olan araclar ariyorum.
tekrar söylüyorum bütcem 50-52 bin tl arasında.
şimdiden vereceginiz cevaplar icin tesekkur ederim.