Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıfır dizel-otomatik araç tavsiyesinde bulunabilecek var mi?

mekansiz52

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar yaklasik 50 bin tl kadar bütcem var zorlarsam 52 53 bin tl kadar zorlayabilirim.

araç konusunds bir cok secenek var ama aklim karisti sonucta bu arabayi aldigimizda 5 sene boyunca satamiyoruz. mantikli ve guzel bir arac almayi istiyorum. sonradan pisman olmamak icin siz degerli dostlarima sormakta buldum careyi.

dizel otomatik olabilir yada benzin lpg li sifir araclar olabilir . önerilerinizi bekliyorum.
aklimdaki.araclarids size soyluyeyim

honda civic 1.6 Otomatik lpg 48 bin tl otvsiz

skoda rapid 1.6 tdi dsg full 51 bin tl ötvsiz

ikisininde avantajlari ve dezavantajlari var.
sizinde önerebileceginiz yakitta uzmeyecek sorun ve masraf cikartmayacak uzun ömurlu ve ikinci eli saglam olan araclar ariyorum.

tekrar söylüyorum bütcem 50-52 bin tl arasında.

şimdiden vereceginiz cevaplar icin tesekkur ederim.

İkinci eli sağlam isterken skoda seçimi pek mantıklı olmayacaktır bence.

seat leonu düşündünüzmü birçok yerde fiyat performans aracı olarak gösteriliyor benim kendi aracım 2015 ford focus sedan ben leon almadım ama güzel araç

focus indirimle kaça maloldu emre... bir de paketi neydi? bilgi verir misin?

41.500 e geldi benimki en boş baket trendx

pahalıya almışsın diyenler varda bilmiyorum araçtan memnunum yinede bira acemiliğime gelmiş olbilir benzinli otomatik

yeni megane 4 hatchback tavsiye edebilirim,bn siparişini verdim bile:) 1.5 dizel edc 110 bygr touch modeli hem saglam hem ikinci eli olan bi marka..
maxresdefault.jpg

yeni kasa AUDİ a4 1.6 motor yeni çıktı başaka bişey arama yada AUDİ a3 sedan

AUDİ A4 Hep 2000 motor vardı busene 1600 cc çıkardı ilk defa bu fırsatı kaçırmayın derim kanımca

2 hafta önce corolla yeni makyajlı kasayı advance paketi 1.6 benzinli 132 ps + fabrika çıkışı lpgli 56.000 tl ye aldım sıkı bir pazarlık yaparsanız 54 bine kadar indirim alabilirsiniz şimdilik araçtan çok memnunum.

Benimde sizin gibi 51 bin kadar param vardı, kendimi zora sokmadan param kadar araba alıyım diyordum ki malesef öyle olmadı, annem 4-5 bin tl kadar yardım etti, 0 faizli 12 bin tl ye kadar kampanya vardı derken 64.700 tl ye aldık ( tertibat fln herşey dağil 66.200 e geldi, kasko sigorta hariç ) Skoda Octavia 1.6 dsg style paket bir kaç opsiyonuyla beraber. Sonuçta en az 5 sene kullanacağız diye düşünüm almışken en full ünü alalım istedik. Tam bi aile arabası ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. 2. eli tutulan bir araç değil bilerek aldım, aracımızdan genel anlamda memnunum. skoda yı wolksvagen aldıktan sonra epey iyileştirdi, 2.elinin de önümüzde ki yıllarda daha iyi olacağını umuyorum.

Benimde sizin gibi 51 bin kadar param vardı, kendimi zora sokmadan param kadar araba alıyım diyordum ki malesef öyle olmadı, annem 4-5 bin tl kadar yardım etti, 0 faizli 12 bin tl ye kadar kampanya vardı derken 64.700 tl ye aldık ( tertibat fln herşey dağil 66.200 e geldi, kasko sigorta hariç ) Skoda Octavia 1.6 dsg style paket bir kaç opsiyonuyla beraber. Sonuçta en az 5 sene kullanacağız diye düşünüm almışken en full ünü alalım istedik. Tam bi aile arabası ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. 2. eli tutulan bir araç değil bilerek aldım, aracımızdan genel anlamda memnunum. skoda yı wolksvagen aldıktan sonra epey iyileştirdi, 2.elinin de önümüzde ki yıllarda daha iyi olacağını umuyorum.

yaklaşık 55.000 lik bütçeyi 66,200 + sigorta kasko ya nasıl çıkartabildiniz ? :)

Bende kararsız kaldım , polo - honda cıvıc - leon ve clio arasındayım. olursa jetta 50.000 lik bütçem var 56 57 ye çıkabilir miyim bilmiyorum... aklım polonun full paketinde şu an

Abi woswagen jetta en iyisi 1,9 otamatık vıtes bınenler bılır merco gıbı bmw gibi

Araba konusunda bende araba alacağım, her ne kadar benim kendim için değil kardeşim için olacak olsa da araştırmalarım sonucunda ve arabalar hakkında olan bilgim vs konusunda sana önerebileceğim bir kaç tavsiye var.

1- Skoda markasının araçlarını alman tavsiye etmem Octavia alabilirsin tabii ki o üst model ama satarken yine bekletecektir gerçi sen hemen satmayacaksın oda var.

2- VW araçları arasından Jetta ve Golf tam senin için uygun olabilir. Polo biraz küçük gelebilir eğer 4 kişiden fazla binilecekse.

3- Renaul modellerinde Clio modelleri pek fazla trim sesleri fazla olduğundan dolayı seni rahatsız edebilir hiç bakmanı önermem Megane 4 olabilir ama o baya iyi C sınıfı bir araç kendisi.

4- Seat Leon'da uygun fiyatlı ona bakabilirsin.

yaklaşık 55.000 lik bütçeyi 66,200 + sigorta kasko ya nasıl çıkartabildiniz ? :)

Bende kararsız kaldım , polo - honda cıvıc - leon ve clio arasındayım. olursa jetta 50.000 lik bütçem var 56 57 ye çıkabilir miyim bilmiyorum... aklım polonun full paketinde şu an
leonu herkez tavsiye ediyo baktınızmı bence leon ıyıdır

emre1611

leon araç olarak iyi fakat 2. eli biraz ağır olduğu için sıcak değilim açıkçası

leon araç olarak iyi fakat 2. eli biraz ağır olduğu için sıcak değilim açıkçası
audi a3 golf ve leon ayni platformda ortak parçalarla üretılıyomuş biri ses yalıtımı için döşememlerini söktüğügunde gördüğünu söyledi kalıte olarak üzmez dsglerdekı problemi cözdüler genç nesıl cok olan ülkede yaşıyoruz gençler bayılıyo araca araştırın bence polo clıo küçük sınıf yinede siz bilirsiniz

bugün renault bayine gitttim. Icon 1.5 dci edc 90 bg yeni clio sordum full .otomatik yok yok yok araçta 48.000

5 sene sonra satacagımız arabanın 2.elini düşünen tek millet biziz herhalde.
Araba bu ya, en fazla 1-2 bin tl zarar edersin, oda 2.eli en kötü araç için.
Bu zamanda her arabanın alıcısı vardır unutmayın.
Bence arabaya bindiğinizde zevk alacagınız arabalara bakın.
Gerisi hava cıva.

bir süredir internete giremiyordum. konu baya bi canlanmış. Skoda Octavia 1.2 tsi style paket düşünüyorum. dizel almaktan vazgeçtim cünkü senede max 6 7 bin km yol yaparım. 10 12 bin tl farkı verecek paramda yok ayrıyeten.

Başka önerisi olan arkadaşlar varmı. Yeni megane güzel ama konfor bakımından octavia kadar olabilirmi ?

mekansiz52

2 aracı da test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim, yeni megan ı test eden arkadaşlar frene yüklenince öne doğru selam verdiğini söylediler, bilmem ne kadar doğru.. dsg şanzımanı test edince zaten çok hoşunuza gidecek tamam bu diyeceksiniz. bu vw, seat, skoda, audi 4 ünden biri olabilir. Passat tuzlu, golf işinizi görürmü bilmem ama octi geniş bagajı ile yetecektir. 2. elinde 5 sene sonra en azından ötv ödemden verdiğiniz
paradan fazla banka getirisi diyelim 50 bin bağladınız, 5 sene sonra 55 bin mi vericek banka bu 55 bini kurtarırsınız diye düşünüyorum, zarar etmezsiniz, satacak iseniz bindiğiniz size kar kalır..
dipnot: 1 ay kadar yakın bir akrabam captur aldı bayii gittiğiniz zaman size kafadan 7-8 bin tl indirim yaparlar, akrabam subay emeklisi oyak üyesi 84 bin tl lik aracı, 70 bin tl ye aldı. fluence lerin kasasının değişeceğini ve daha fazla indirim yaptıklarını 55 bin tl ye bıraktıklarını, oyak üyelerinin fluence alıp 2.el olarak sattıklarını söyledi.. yani 84 bin tl lik aracı indirimle 55 bin e alıp hemen 75 bin e okutuyorlarmış.. skoda bayisinde liste fiyatından en fazla 5 bin tl indirim alabilirsiniz. vw den zaten liste fiyatı neyse o, araç ellerinde yok aracı sipariş veriyorsunuz 3 ay sonra mı geldi 3 ay sonra liste fiyatı neyse o pazarlık yapma lüksünüz de yok..

valla bende olsam yani bütçe olarak 50000 seviyesi olsa megan 4 alırım rapid boş bir araba almam kesinlikle octavia daha iyi yada jetta 1.2 alırım ben inşallah nasipse skoda süperb stayle düşünüyorum bakalım.

Hyundai i30 dizel otomatik Elit en dolu modeli bi bakın isterseniz. Gecen yıl 53.500 tl ye aldım memnunum.

İkinci el derken Peugeot 3008 allure aldım 2012 Ocak ayında 3 ay sonra sürem doluyor satacağım 50000 TL ye mal olmuştu şu an en düşüğü 65000 TL hiç zarar etmediğimi düşünüyorum yaptığım 100000 km de cabası düşünen olursa hiç hatasız boyasız ve masrafsız

edipbalkan onu öyle hesaplayamayız 2012 de 50bine kaç tane çeyrek altın alınıyodu şimdi 65bine kaç tane çeyrek alınabiliyo ona bakmak lazım çünkü türk lirası değer kaybediyo araç değer kazanıyo sanıyoruz da. 2012 de 70 bin liraya yenikentten ev veriyorlardı şimdi en düşük ev 130bin mesela :) öyle kıyaslamak gerek

Üst Alt